H MSI Z270 Gaming M7 στοχεύει τα PCs των Enthusiasts!

Άλλο ένα leak έρχεται από το Expreview σχετικά με την επερχόμενη Z270 Gaming M7 η οποία αναμένεται να εκτοπίσει την αντίστοιχη Z170 υλοποίηση από τις αρχές του νέου έτους. 

Η Tomahawk εμφανίστηκε πριν από λίγες ώρες και σειρά έχει άλλο ένα μοντέλο, αυτή τη φορά για gaming συστήματα με υψηλές απαιτήσεις. Η Z270 Gaming M7 όπως και η αντίστοιχη M7 θα βρεθεί στα υψηλότερα στρώματα του lineup της MSI, ενώ εκεί ενδέχεται να δούμε και μια M9. Η MSI προχωρά σε μερικές σχεδιαστικές αλλαγές από τη προηγούμενη γενιά και έτσι η M7 έρχεται εγκωμιάζοντας το gunmetal ως βασικό χρώμα της με μερικές κόκκινες πινελιές στο chipset, και τα VRM heatsinks.

Η μητρική ενσωματώνει τρεις PCI-e 3.0 x16 υποδοχές που ενισχύονται από ένα μεταλλικό πλαίσιο, για μεγαλύτερη ασφάλεια της υποδοχής. Η μητρική εφοδιάζεται επίσης με τρεις M.2 υποδοχές για εγκατάσταση ταχύτατων SSD. Οι επιλογές αποθήκευσης περιλαμβάνουν έξι SATA III και μια U.2 για NVMe drives. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα υποστηρίζει επίσης και DDR4 μνήμες πάνω από τα 4000MHz σε OC mode. 

 

 

 

 

Πηγή.

Ετικέτες: intel, kaby lake, msi, leak, Z270 Gaming M7

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...