Featured Build: SilverStone PM01 TAMIL

Το HRC Shop επανέρχεται με μια νέα δημιουργία βασισμένη στο SilverStone PM01 "TAMIL" το οποίο έχει μαύρη απόχρωση ενώ πλαισιώνεται από κορυφαίο hardware, για απαιτητικούς.

Η ASUS δίνει το παρών στο συγκεκριμένο build τόσο στη λιτή μητρική H170 Pro Gaming όσο και στην ιδιαίτερη GTX 1080 υλοποίηση με την επωνυμία STRIX που την τοποθετεί ανάμεσα στις γρηγορότερες της αγοράς. Για τον λόγο αυτό ο modder αφήνει το εργοστασιακό σύστημα ψύξης επάνω στη κάρτα ενώ δουλεύει σε ένα custom κύκλωμα επάνω στον Core i7 6700K, Skylake αρχιτεκτονικής της Intel. 

Το αποτέλεσμα ανταμείβει από οπτικής πλευράς, ενώ είμαστε σίγουροι πως οποιοσδήποτε έρθει σε επαφή με το μηχάνημα από λειτουργικής άποψης θα μείνει και εκεί πλήρως ικανοποιημένος με τις υψηλές επιδόσεις του υπολογιστή. Στο εσωτερικό, συναντάμε επίσης και ένα kit από τέσσερις VENGEANCE LPX μνήμες της Corsair χρονισμένες στα 2400MHz. Η υδρόψυξη υλοποιείται από τμήματα της EK Water Blocks και όπως επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα. Βέβαια, η SilverStone βρίσκεται και στο υποσύστημα του τροφοδοτικού με το STRIDER των 700W να ικανοποιεί όχι μόνο τις τωρινές, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες του χρήστη σε ισχύ. 

 

 

 

Πηγή.

ASUS , EKWB , GTX 1080 Strix, H170 Pro Gaming, SilverStone

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...