Featured Build: Flowstation Test Bench

Ένα ξεχωριστό test bench με κομμάτια της αναγνωρισμένης στον χώρο των μητρικών και των καρτών γραφικών ASUS έρχεται από το Kurpiewski Project.

Κεντρικό ρόλο του συστήματος παίζει το Intel Core i7 6950X chip με τους δέκα ολόκληρους πυρήνες του ενώ η μητρική είναι η επετειακή Rampage V Edition 10. Στο test bench υπερισχύει το ασημί χρώμα από τις χρωμιωμένες σωληνώσεις ενώ οι μνήμες είναι οι Corsair Dominator Platinum με συνολική χωρητικότητα 64GB ικανοποιώντας τις άφθονες απαιτήσεις των Gamers και όχι μόνο. 

Το υποσύστημα των καρτών γραφικών ολοκληρώνεται από δύο ASUS GTX 1080 STRIX Edition με το custom σύστημα ψύξης της εταιρίας. Το test bench είναι του Dimastech ενώ το μεγαλύτερο μέρος της υδρόψυξης καλύπτεται από custom waterblock της Bitspower. Στις φωτογραφίες βέβαια υπάρχουν και φωτογραφίες για να δούμε πως ήταν οι κάρτες και πριν τη τοποθέτηση των waterblock, έτσι ώστε να θαυμάσουμε το μέγεθός τους! 

 

 

 

Πηγή.

case mod, ASUS , pcmodding, Kurpiewski Project, Intel Core i7 6950X, Corsair Dominator Platinum, ASUS GTX 1080 STRIX Edition

SerV0rgul

Members
2016-12-16T22:54:36Z

Πανέμορφο build !

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...