VR Backback Λανσάρει και η ZOTAC!

Το trend των υπολογιστών πλάτης που έχουν αρκετά υψηλές επιδόσεις και σχετικά υψηλή φορητότητα έρχεται να εμπλουτίσει η ZOTAC με το νέο VR GO Backback!

Το συγκεκριμένο αποτελείται από πλούσιο hardware ενώ σύμφωνα με την εταιρία, παρά το μικρό του μέγεθος περιλαμβάνει ένα "ολόκληρο υπολογιστή"! "Το VR GO είναι μια συναρπαστική καινοτομία για όσους θέλουν να απολαύσουν VR υλικό με τον σωστό τρόπο" είπε ο CEO της ZOTAC, Tony Wong. Το σύστημα έχει τετραγωνισμένη εμφάνιση με ειδικές οπές στα πλάγια για την αποδοτική ψύξη του hardware στο εσωτερικό. Η μονάδα ενσωματώνει δύο μπαταρίες που υπόσχονται έως και 2 ώρες gameplay ενώ οι χρήστες μπορούν να αυξήσουν την αυτονομία με hot swappable μπαταρίες κάτι που μπορεί να μεταφραστεί μερικών ως "ατελείωτο gaming".

Στο εσωτερικό ζει ένας Intel Core i7-6700T, τετραπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στα 2.8GHz με Turbo στα 3.6GHz. Το CPU συνοδεύεται από μια GTX 1070 8GB GDDR5 GPU καθώς και από 16GB DDR4 SO-DIMM μνήμες RAM. Ο υπολογιστής ολοκληρώνεται με έναν M.2 SSD 240GB αλλά και από το πλήθος θυρών που υπάρχουν περιμετρικά της μονάδας. Πιο ειδικά, συναντάμε 3 HDMI 2.0 και 2 DisplayPort 1.3 θύρες εικόνας και 6 USB 3.0 υποδοχές, Mic/Audio jack, διπλές Gigabit LAN, Wi-Fi ac και υποστήριξη Bluetooth 4.2. Η κυκλοφορία του συγκεκριμένου δεν αναμένεται σε αρκετές μονάδες 

 

 

 

 


Πηγή.

zotac, virtual reality, hdmi, vr go backpack

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...