OLED Τηλεοράσεις θα δούμε από τη Sony το 2017

Οι πρώτες OLED τηλεοράσεις της Sony θα κυκλοφορήσουν μέσα στον επόμενο δηλώνουν πηγές ενώ δεν αποκλείεται μερικές από αυτές να εμφανιστούν και στην επερχόμενη έκθεση CES 2017!

Το Forbes αναφέρει πως τηλεοράσεις που θα βασίζονται στη τεχνολογία OLED έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης και θα εμφανιστούν στο τρίτο ή και το τέταρτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Ο Barry Young, CEO του Ομίλου OLED ισχυρίζεται πως τα μοντέλα των 55 ιντσών θα έρχονται με τιμή πώλησης κοντά στα $2000 ενώ αντίστοιχες στις 65 ίντσες θα αγγίζουν τα δυσθεώρητα $3000. Τα ποστά μπορεί να είναι ασύμφορα και να θυμίζουν εποχές plasma όμως δεδομένης της μικρής ακόμα αγοράς θα συνεχιστούν για άγνωστο καιρό προτού αρχίσουν να πέφτουν σε πιο λογικά επίπεδα. 

Η τεχνολογία OLED υπόσχεται αισθητή βελτίωση των χρωμάτων σε σχέση με τις τωρινές τηλεοράσεις ενώ τα παραπάνω μοντέλα της Sony θα έρχονται με ανάλυση 4K όπως υποστηρίζουν και άλλες πηγές στο διαδίκτυο και με panel της LGD. Κατά πάσα πιθανότητα τα μοντέλα θα εμφανιστούν και στην επερχόμενη CES με στόχο να βγουν στη consumer αγορά προς το τέλος του 2017. Σημειώνεται ότι το 2013, η συνεργασία για OLED τηλεοράσεις των Sony - Panasonic βρέθηκε σε αδιέξοδο και η συγκεκριμένη αποτελεί μια νέα προσπάθεια από την Ιαπωνική εταιρία.  

 

 

 

 

 

Πηγή.

oled, ces 2017, sony, 4k resolution, television

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...