Mijia: Το νέο ηλεκτρικό scooter της Xiaomi!

Η Xiaomi λανσάρει ένα νέο gadget στην αγορά και αυτή τη φορά είναι ένα ηλεκτρικό scooter για τη πόλη με προτεινόμενη τιμή κάτω από τα $300!

Το Mijia αποτελεί το νεότερο ηλεκτρικό scooter της εταιρίας, το οποίο έρχεται για να ενισχύσει τη σειρά δικύκλων της εταιρίας. Όπως γνωρίζουμε η εταιρία διαθέτει στην αγορά ήδη το πιο ακριβό QiCycle, και το νέο Mijia προστίθεται προσφέροντας μερικά αξιόλογα χαρακτηριστικά που δε θα συναντήσουμε σε άλλο της κατηγορίας του. Για παράδειγμα, το Mijia ενσωματώνει σύστημα Ε-ABS, cruise control καθώς και brake energy recovery system το οποίο λειτουργεί με αντίστοιχο τρόπο όπως το KERS στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στο εσωτερικό της στιβαρής φαινομενικά κατασκευής κρύβεται ένα μοτέρ με ισχύ 500 W και μέγιστη ταχύτητα 25 km/h ενώ τροφοδοτείται από μια μπαταρία 1850 EV-lithium i-on με χωρητικότητα 280Wh κατασκευής LG. Η αυτονομία του ηλεκτρικού scooter με μια φόρτιση αγγίζει τα 30 km/h κάτι αρκετά ενθαρρυντικό μιας και εντός πόλης μπορεί να προσφέρει αρκετές διαδρομές. Όπως το QiCycle έτσι και το Mijia διπλώνει μέσα σε τρία δευτερόλεπτα και μπορεί να μεταφερθεί ή να αποθηκευτεί εύκολα. Συνοδεύεται από companion app για το κινητό και συνδέεται μέσω Bluetooth δείχνοντας πολύτιμα στοιχεία για τη μπαταρία που απομένει, την υγεία της και τη ταχύτητα! Τέλος, η προτεινόμενη τιμή του αγγίζει τα $290 ενώ η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει στη Κίνα στις 15 Δεκεμβρίου

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

gadget, xiaomi, ηλεκτρικό scooter

Trabakoulas

Members
2016-12-12T18:58:06Z

Αυτό δεν είναι ηλεκτρικό scooter, ηλεκτρικό πατίνι είναι! :P

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...