Η super λεπτή τηλεόραση της LG στη CES 2017!

Οι Κορεάτες της LG ετοιμάζουν μια νέα τηλεόραση με αρκετά λεπτό προφίλ την οποία και παρουσίασαν στην έκθεση CES 2017 μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Ο "πόλεμος των τηλεοράσεων" εντείνεται εντός τους 2017 και η LG θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Στη φετινή CES, παρουσίασε τη σειρά τηλεοράσεων W-Series, η οποία χαρακτηρίζεται από το λεπτό προφίλ της, και αναμένεται στην αγορά από φέτος. Οι τηλεοράσεις είναι τεχνολογίας OLED κάτι που σημαίνει πρακτικά πιο ζωντανά χρώματα, και υψηλή φωτεινότητα, όμως η σχεδίαση Picture-on-Wall θα διατηρήσει το πάχος τους στα 2,5 χιλιοστά, that's right.

Εκτός αυτού, η περίμετρος των τηλεοράσεων θα καλύπτεται από ένα μαγνητικό πάνελ στο οποίο θα μπορεί να τη συγκρατήσει στον τοίχο. Η λεπτότητα έγινε εφικτή λόγω του ποιοτικού panel της τηλεόρασης μιας και κάθε pixel Θα έχει και το δικό του LED φωτεινότητας, αφαιρώντας έτσι τις τυπικές "λάμπες" που βρίσκονταν στο εσωτερικό.

Παράλληλα, εκτός της εικόνας, η LG δίνει βάση και σε μερικές άλλες τεχνολογίες, το Dolby Atmos καθώς και άλλα που σχετίζονται με τον ήχο, όπως τη δική της sound bar που μπορεί να τοποθετηθεί κάτω ακριβώς από τη τηλεόρασης πλημμυρίζοντας με ήχο τον χώρο. Οι τηλεοράσεις θα έρχοντια με διαγώνιο έως και 77 ίντσες ικανοποιώντας έτσι κάθε απαιτητικό χρήστη. 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

ces 2017, magnets, lg tv, dolby atmos, ultra hd

venisk

Members
2017-01-05T10:56:08Z

Κάποια στιγμή θα χτυπήσω μία τέτοια.... θέλω cinema σπίτι δεν γίνεται!!!

GoriLLakoS

Founder
2017-01-05T16:42:38Z

Έχει στον Κωτσόβολο πάντως κάτι 90άρες με 20.000€. Εάν έχει νεφρά να πουλήσεις...θα έρχομαι και εγώ σπίτι σου να βλέπουμε μαζί ταινίες! :hehe:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...