"Αθώο" το No Man's Sky δηλώνει η ASA!

Η Hello Games αθωώνεται από την αρχή διαφημιστικών προτύπων σχετικά με την υπόθεση του ελλιπούς παιχνιδιού No Man's Sky που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες.

Το παιχνίδι είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Αγγλικής Advertising Standards Authority (ASA) πριν από μερικούς μήνες με την αιτιολογία πως η σελίδα του στο Steam είναι παραπλανητική και πως αρκετό περιεχόμενο δεν συνάδει με αυτά που εμφανίζονται στη τελική μορφή που έφτασε στους χρήστες. Χρήστες και δημοσιογράφοι στη συνέχεια "αφύπνισαν" την υπηρεσία ASA της Αγγλίας με στόχο να διερευνήσει τα παραπάνω.

Ψάχνοντας στα trailer και σε σχετικό περιεχόμενο τους λόγους για τους οποίους η κοινότητα πιστεύει ότι εξαπατήθηκε, η ASA ήρθε στο συμπέρασμα πως δεν άλλαξε δραστικά το gameplay και πως ήθελε να δείξει τον κόσμο του No Man's Sky "όσο το δυνατόν καλύτερα". Προς μεγάλη του ανακούφιση, το studio ανάπτυξης ανακοίνωσε και ένα νέο expansion (Foundation Update) για το παιχνίδι που θα φέρει επιπλέον περιεχόμενο, σπάζοντας παράλληλα τη σιωπή του. Μετά τη κυκλοφορία του update παρατηρήθηκε μάλιστα και αύξηση στους ενεργούς παίκτες, και παρά το γεγονός ότι μερικοί εξακολουθούν να είναι απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, υπάρχουν και άλλοι που θεωρούν πως πλέον έχει αρχίσει να γίνεται ενδιαφέρον. 

 

 

400.jpg

 

Πηγή.

gamers, hello games, no mans sky, advertising

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...