Brute Force refresh έρχεται στον Windows Defender

Θυμάστε τον Windows Defender; Το ενσωματωμένο antivirus πρόγραμμα που (ίσως) απενεργοποιήσατε κατά την εγκατάσταση των Windows 10 φέρνει ένα αρκετά ενδιαφέρον χαρακτηριστικό.

Αν και πρακτικά δεν αποτελεί δική του υπόθεση, το νέο feature θα βρίσκεται σύντομα ενσωματωμένο στον Windows Defender και θα ονομάζεται Refresh on Demand, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν μια "φρέσκια αρχή" καθαρίζοντας την εγκατάσταση των Windows. Μπορεί όλα αυτά να θυμίζουν το ήδη υπάρχον feature Reset όμως έχει στόχο να καθαρίσει σε βάθος το σύστημα, να αφαιρέσει όλες τις εφαρμογές του χρήστες διατηρώντας όμως τα προσωπικά δεδομένα στον φάκελο του χρήστη διατηρώντας μια όσο το δυνατόν πιο "καθαρή" την εγκατάσταση.

Βέβαια, η Microsoft δεν αναφέρει για την ώρα τι το διαφορετικό θα έχει από την υπάρχουσα επιλογή Reset this PC που υπάρχει στο Update μενού των settings και έτσι δεν έχουμε παρά να ρωτήσουμε: 

 

 

 

 

 

Πηγή.

windows 10, Windows Defender, Refresh on Demand

PapadomanGR

Members
2017-01-12T13:55:18Z

Εγώ που

4 hours ago, MetallicGR said:

Το ενσωματωμένο antivirus πρόγραμμα που (ίσως) απενεργοποιήσατε κατά την εγκατάσταση των Windows 10

δεν έχω ξεχωριστό antivirus γιατί το θεωρώ ικανοποιητικό. κάνω κάτι λάθος? :P 

MetallicGR

Members
2017-01-12T14:36:25Z

Εξού και το (ίσως). Ικανοποιητικός είναι και ο defender.

billpeppas

Members
2017-01-12T15:39:36Z

Η πλάκα είναι στο απενεργοποιήσατε.
Αν δεν εγκαταστίσεις άλλο antivirus, το Defender αυτό-ενεργοποιείται πάλι μόνο του μετά από κάποιες μέρες ( Microsoft knows better than you mode hahaha )

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...