Case Mod: Icy Blue Angel II

Case Mod: Icy Blue Angel II

Το νέο project του modder Snef φτάνει στο τέλος του και έχει όνομα Icy Blue Angel II! Το νέο project του modder Snef φτάνει στο τέλος του και έχει όνομα Icy Blue Angel II!

Το νέο μικρό σύστημα του Snef εξοπλίζεται με τον Intel i5-4670k τετραπύρηνο επεξεργαστή της Intel, την Asus Z87 Gryphon μητρική καθώς και Corsair Dominator GT μνήμες DDR3 χωρητικότητας 16GB. Παλιότερα είχαμε δει και άλλο ένα σύστημα του ίδιου modder το οποίο βασιζόταν και πάλι σε μητρική ASUS. Το σύστημα εξοπλίζεται με δύο κάρτες γραφικών Zotac GeForce GTX 780 OC σε διάταξη SLI, ενώ το PSU που τις τροφοδοτεί είναι το Silverstone Strider των 1000W. Επίσης το σύστημα διαθέτει και Crucial M100 256GB για τις ανάγκες της αποθήκευσης.

Το hardware ψύχεται από ένα custom κύκλωμα υδρόψυξης που αποτελείται από ανεμιστήρες Bitfenix Spectre led Blue, δύο ψυγεία, ένα Darkside LP240 και ένα Darkside LP360, full cover waterblocks για τις κάρτες Bitspower VG-NGTX780TI Nickel Plated καθώς και plexi σωληνώσεις της E22. Το ψυκτικό υγρό είναι το Mayhems Bluberry, ενώ τον επεξεργαστή ψύχει το γνωστό Summit waterblock της Bitspower.