Νέα περιφερειακά με 'εκθαμβωτικά' ονόματα λανσάρει η Corsair!

Το Harpoon RGB Gaming Mouse και το K55 RGB πληκτρολόγιο (μεμβράνης) προστίθενται στη συλλογή προϊόντων της Corsair.

Ο 'κουρσάρος' επιστρέφει με δύο νέα προϊόντα. Το Gaming ποντίκι Harpoon και το K55 gaming πληκτρολόγιο της εταιρίας έρχονται με RGB φωτισμό για να ταιριάξουν πρακτικά σε κάθε Gaming setup ενώ παράλληλα αμφότερα επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε gamer πλούσια features. Το ποντίκι HARPOON RGB διαθέτει έξι, πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα και φωτισμό μέσα από την εφαρμογή CORSAIR Utility Engine (CUE) με μπόλικα εφέ! Ο αισθητήρας του έχει ανάλυση 6000dpi και είναι οπτικός.

Το πληκτρολόγιο K55 RGB, δε φαίνεται να είναι μηχανικό κάτι που εν μέρει επιβεβαιώνεται από τη τιμή του (δεν έχουμε συνηθίσει τόσο χαμηλές τιμές σε περιφερειακά της CORSAIR), ενσωματώνει και αυτό RGB φωτισμό τριών ζωνών, έξι macro πλήκτρα καθώς και προγραμματιζόμενες λειτουργίες όπως combos. Το πληκτρολόγιο φέρει και anti-ghosting "πολλών πλήκτρων" χωρίς να αναγράφεται ακριβώς πόσα αλλά και wrist rest το οποίο μάλιστα αφαιρείται. 

Οι προτεινόμενες τιμές των δύο ανέρχονται στα $29.99 και $69 για το ποντίκι και το πληκτρολόγιο αντίστοιχα και η διαθεσιμότητά τους θα ξεκινά άμεσα για το Harpoon και στις 22 Νοεμβρίου για το K55 RGB πληκτρολόγιο. 

 

Πηγή.

gaming, rgb, corsair, K55 RGB, harpoon

FeelsGoodMan

Members
2016-11-14T13:35:05Z

Αν το πληκτρολόγιο είναι τόσο φθηνό τότε ίσως βρει μια θέση στην αγορά.

venisk

Members
2016-11-14T13:39:48Z

Δεν είναι και πολύ καλό για τα λεφτά του...μεμβράνης ποτέ ξανά!!!

Astalavista

Members
2016-11-14T14:52:24Z

Πάνε να χτυπήσουν τα CM MasterKeys Lite L... το οποίο περιλαμβάνει και ποντίκι και έρχεται 10$ φτηνότερο. Δεν είναι full RGB, αλλά και πάλι.

1 hour ago, venisk said:

Δεν είναι και πολύ καλό για τα λεφτά του...μεμβράνης ποτέ ξανά!!!

Δική σου προτίμηση, ούτε και γω μπορώ τα μεμβρανάτα πλέον, αλλά ξέρω πολύ κόσμο που θέλει αυτό το μαλακό πάτημα των πλήκτρων.

FeelsBadMan

Members
2016-11-14T18:53:03Z
5 hours ago, venisk said:

Δεν είναι και πολύ καλό για τα λεφτά του...μεμβράνης ποτέ ξανά!!!

Άμα έχεις μηχανικό εννοείται πως δεν πας σε μεμβράνης.Όμως υπάρχουν άτομα που δεν έχουν χρησιμοποιήσει λόγω τιμής.

venisk

Members
2016-11-14T19:01:35Z

Συμφωνώ, γι αυτό λέω ότι δεν είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, τι πουλάει ακριβώς..πολύχρωμα λαμπάκια?..καθρέφτες σε ινδιάνους :hehe:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...