Υπάρχει και τρίτο "Pixel" smartphone... τελικά!

Η Nokia ετοιμάζει και αυτή ένα entry level smartphone ονόματι Pixel και έκανε την εμφάνισή του στη βάση δεδομένων του Geekbench.

Το entry level smartphone θα φοράει τον διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 200, ο οποίος χρονίζεται στα 1.19GHz ενώ συνοδεύεται από τη Adreno 302 GPU. Οι επιδόσεις του για τα δεδομένα του 2017 είναι αρκετά μικρές και αγγίζουν τα όρια του απογοητευτικού, ενώ εάν υπολογίσουμε το 1GB RAM σε συνδυασμό με το Android 7.0.1, τότε θα πρέπει να περιμένουμε και χαμηλές επιδόσεις. Η ονομασία του δε, συμπίπτει τόσο με το ομώνυμο τηλέφωνο της Google, όσο και με αυτό της OnePlus.

Όπως φαίνεται από τη δεύτερη φωτογραφία, οι επιδόσεις σε single core ανέρχεται σε μόλις 404 πόντους ενώ σε multi core αγγίζουν τους 661. Το συγκεκριμένο ίσως είναι από τα smartphones που θα λανσάρει η εταιρία κατά την επαν-είσοδό της στην αγορά, η οποία εκτός απροόπτων θα γίνει στο MWC τον Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη. Μέχρι τότε, η Nokia θα διαθέτει και high end προτάσεις με περισσότερο ελκυστικά specs. 

 

 

 

 

Πηγή.

smartphones, pixel, OnePlus , Geekbench, entry level

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...