Featured Build: CaseLabs BH4 QDC Titan XP

Ένα Micro ATX σύστημα με "hot swappable" TITAN X Pascal καθώς και ισχυρό hardware που μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε είδους σενάριο χρήσης!

Με λίγες τροποποιήσεις το CaseLabs Bullet BH4 έγινε πρακτικά dual bay case επιτρέποντας το κρύψιμο της custom υδρόψυξης στη πλάτη της μητρική, δίνοντας χώρο για το hardware στην άληλ πλευρά του. Στο εσωτερικό υπάρχουν ένας Intel i7-6800K επάνω στη μητρική EVGA X99 Micro2 μαζί με 32GB Corsair Dominator μνήμες αλλά και μια επίσης υδρόψυκτη GeForce Titan X Pascal που χάρη στους quick disconnect σωλήνες μπορεί να αφαιρεθεί άμεσα από το σύστημα, εφόσον φυσικά κλείσει πρώτα!

 

Η EK Water Blocks ευθύνεται για το αποτέλεσμα της custom υδρόψυξης που βλέπουμε στις φωτογραφίες με τους ακρυλικούς μάλιστα σωλήνες να βγαίνουν από τη πίσω πλευρά για να πάνε στο δεύτερο τμήμα του κουτιού. Στο εσωτερικό υπάρχει εκτενής χρήση του λευκού χρώματος, τόσο στους ανεμιστήρες ,όσο και στο ψυκτικό υγρό ενώ βλέπουμε και έναν aqua φωτισμό που προσφέρει ένα look παρμένο από τροπική θάλασσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

featured build, case mod, hardware, pc modding, EVGA X99 , CaseLabs Bullet BH4

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...