Featured Build: Corsair 600T by Moonshine Factory

Άλλο ένα σπάνιο σύστημα που δένει την αυτοκίνηση με τους υπολογιστές, όπου βλέπουμε τη χρήση ξύλινων επιφανειών, ενός ραδιοφώνου στη πρόσοψη και ένα... industrial θερμόμετρο στο εσωτερικό!

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις οθόνες σας, το Corsair 600T που έχασε τα panels του για μερικά ξύλινα που έφτιαξε το πολωνικό Moonshine Factory. Το σύστημα στο εσωτερικό βασίζεται σε μια Z87 Mpower μητρική της MSI, τον Core i5 4670K του LGA 1150 socket καθώς και μια custom cooled GTX 980 Ti από την ASUS, η οποία δέχτηκε την περιποίηση του waterblock της Bitspower.

Τα panel του κουτιού αρχικά σχεδιάστηκαν σε 3D πρόγραμμα προτού κοπούν και εφαρμοστούν επάνω στο κουτί όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Στο εσωτερικό τοποθετήθηκαν και 14αρηδες ανεμιστήρες ολοκληρώνει το build μαζί φυσικά με το έξτρα mesh. Το κουτί ήρθε στο φως στην έκθεση gaming BEST Gamers Tournament που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία την περασμένη εβδομάδα. Περισσότερες εικόνες αλλά και το worklog με όλα τα υποσυστήματα βρίσκεται εδώ.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

case mod, corsair, case modding, industrial, 600t

FeelsBadMan

Members
2017-04-13T10:59:38Z

Εεεε εντάξει τι να πει κανείς χίλια respect στο modder!!!

Farkadonitis

Members
2017-04-14T18:38:36Z

το θερμόμετρο ολα τα λεφτα!!!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...