Featured Build: Winged Victory of Mercy

Ακόμη μια συμμετοχή για το Case Mod World series της Cooler Master και αυτή τη φορά έχουμε ένα scratch build από την Sam Ca και το όνομα του συστήματος, Winged Victory of Mercy.

Το σύστημα στήνεται για τον διαγωνισμό modding της Cooler Master και αποτελείται από πλήθος ισχυρών υποσυστημάτων. Το εάν βέβαια θα βάζατε ένα τέτοιο σύστημα με την ιδιαίτερη ανθρωποειδή μορφή στο γραφείο ή στο σπίτι είναι άλλο θέμα, παρ' όλα αυτά πάμε να το χαζέψουμε. Στη βάση βρίσκουμε μια μητρική EVGA Z270 FTW K με έναν 6700K και 16 GB DDR4 RAM. Όπως βλέπετε βασικός χορηγός του project είναι η EVGA η οποία διέθεσε και τη κάρτα γραφικών EVGA GTX 1070 FTW 8GB αλλά και το τροφοδοτικό, Supernova των 1000W.

Η μπροστινή πλευρά του έχει ίδια μορφή με το ελληνικό γλυπτό 'Νίκη της Σαμοθράκης' και τον παρόμοια εμπνευσμένο χαρακτήρα του Overwatch, Mercy, ενώ το πίσω μέρος καλύπτεται ελαφρώς από τα λευκά φτερά της. Κατά βάση τα πράγματα της υδρόψυξης είναι της κινέζικης Byskli που ναι μεν είναι άγνωστη για την Ευρώπη, αλλά έχει σημαντικό κοινό στην ανατολή χάρη στα προσιτά κυρίως waterblocks.

 

 

 

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

case mod, Core i7 6700K, cooler master, scratch build, gtx 1070, pc modding, EVGA Z270 FTW K

stavros

Members
2017-05-04T13:20:18Z

Να το πάει στο Λούβρο γρήγορα να αντικαθιστά τη Νίκη όταν τη συντηρούν :hehe:.

 

Πονέσανε τα ματάκια μου. Εκτός του ότι είναι έκτρωμα, είναι χάλια και οι φωτογραφίες.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...