Featured Build: Project Evolution

Ένα scratch build ειδικά για όσους έχουν μανία με τα αυτοκίνητα και τα simulators κάτι που χρειάζεται σίγουρα αρκετό χρόνο, κόπο και χρήματα για να γίνει!

Το συγκεκριμένο στήθηκε ειδικά για τον διαγωνισμό case modding που διοργανώνει κάθε χρόνο η Cooler Master και βασίζεται σε ένα high end σύστημα ενσωματωμένο σε μια μεταλλική κατασκευή - καρέκλα για ατελείωτο racing! Το πιο χρονοβόρο κομμάτι έπειτα από συνομιλία με τον modder Dejan, ήταν η μεταλλική κατασκευή, αφού χρειάστηκαν αρκετές ώρες για τη συγκόλληση του κάθε τμήματος, δημιουργώντας όμως αυτό το όμορφο τελικό αποτέλεσμα. Το βαμμένο μέταλλο δίνει την εντύπωση μιας aftermarket κατασκευής στην οποία στήθηκε το hardware καθώς και πρακτικά κάθε πτυχή του υπολογιστή.

Το PC που βλέπουμε στη πίσω πλευρά αποτελείται από έναν Core i7 6800K επάνω σε μια μητρική X99 Rampage V Edition 10 με monoblock της EK Water Blocks, RGB μνήμες της Avexir και μια κάρτα γραφικών ASUS STRIX GTX 1070. Στο σασί εγκαταστάθηκε και μια οθόνη Dell 34" U3417W Ultrawide για μοναδικές εμπειρίες εάν επάνω του συνδεθεί κάποια τιμονιέρα. Βέβαια, η μεγάλη επιφάνεια μπροστά από την θέση του χρήστη υποστηρίζει τη τοποθέτηση πληκτρολογίου και ποντικιού, όμως η θέση για παιχνίδια όπως τύπου FPS ίσως να μην είναι η ιδανικότερη. Περί ορέξεως όμως... οπότε χαζέψτε τις παρακάτω φωτογραφίες αλλά και το σχετικό βίντεο του Project Evolution.

 

 

 

]

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

build, featured build, case mod, scratch build, simulators

stavros

Members
2017-05-08T14:24:52Z

Στο Build περιλαμβάνονται τα πλακάκια, το δάπεδο, οι τοίχοι,... το κτίριο εν γένει. Έλεος, αυτό δε συγκαταλέγεται στα Build pc, αλλά σε Featured Build γραφείο. Άσε που θυμίζει λίγο από...

 

karavidas1.thumb.jpg.fffb30a59739799cca12179ef0ffa2c3.jpg

Agelos

Members
2017-05-08T17:47:55Z

Ωραίος. Καλή επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...