Featured Build: Pure Binomial Project

Με τις περισσότερες συμμετοχές για το Case Mod World Series 2017 να έχουν συγκεντρωθεί, αξίζει να εστιάσουμε σε ένα ακόμα σύστημα που πήρε μέρος στον διαγωνισμό.

Ο Alessandro Zaiti παίρνει μέρος στην tower mod κατηγορία του διαγωνισμού case modding της Cooler Master με το νέο του MasterCase Maker 5T. Ποιος θα πίστευε ότι μια έννοια της στατιστικής θα οδηγούσε στη δημιουργία ενός συστήματος σαν και αυτό. Ο Alessandro με χορηγούς μεγάλες εταιρίες του χώρου όπως την Aquatuning, την Apacer την Nanoxia και μερικές ακόμα έφεραν στη ζωή ένα σύστημα με το μαύρο ως βασικό χρώμα με πράσινες λεπτομέρειες στις σωληνώσεις και στον φωτισμό.

Το MasterCase Maker 5T δέχτηκε σημαντικές αλλαγές (ήτοι κοψίματα) στο εσωτερικό με τη προσθήκη ακρυλικών panel για την πιο ομαλή διάχυση του φωτός στο εσωτερικό. Το hardware αποτελείται από μερικά δυσεύρετα υποσυστήματα σήμερα όπως μια Z97 Krait μητρική της MSI, από τις πρώτες που έφεραν το λευκό στην mainstream κατηγορία, στο μακρινό 2014. Η κάρτα γραφικών όπως συμβαίνει συνήθως σε αντίστοιχα επιβλητικά builds βρίσκεται όρθια, σε παράλληλη θέση με τη μητρική με ένα waterblock της Aquatuning να την καλύπτει, όμως είναι αγνώστου ταυτότητας. Παρόλα αυτά το build μπορείτε να το χαζέψετε παρακάτω.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

case mod, cooler master, pc modding, Case Mod World Series 2017 , MasterCase Maker 5T

stavros

Members
2017-05-11T12:02:12Z

Βιοχλαπάτσα.

Farkadonitis

Members
2017-05-12T00:32:59Z

μουχλαλλα

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...