Featured Build: YouUP PC

Η ελληνική προσπάθεια στον χώρο του PC modding έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με το custom σύστημα της YouUP που στήθηκε στο MasterCase 5 της Cooler Master.

Το σύστημα που επιμελήθηκε ο SlackerXL ή κύριος Γιώργος όπως πολλοί τον αποκαλούν, δημιουργήθηκε πριν από μερικούς μήνες και κουβαλά πάνω του hardware... προ-τελευταίας κοπής για χρήση σε ένα 4K περιβάλλον με περιστασιακό VR usage. Το θέμα του συγκεκριμένου πηγάζει από sci-fi ταινίες, industrial θεματολογία και ρομπότ με frankenstein μέρη διαφορετικών χρωμάτων με βασικά χρώματα το πορτοκαλί και το γκρι.

Η δουλειά μερικών μηνών στη σχεδίαση των έξτρα πάνελ, στένσιλ λεπτομέριες αλλά και της ενσωμάτωσης ενός ολόκληρου tablet στη πρόσοψη για εμφάνιση επιπλέον πληροφοριών, εάν ποτέ το χρειαστεί ο χρήστης, είναι τα βασικά πράγματα που συναντάμε στο PC. Εκτός του Core i7 6950X το hardware αποτελείται από μια X99 SOC Champion της GIGABYTE, μνήμες Corsair Vengeance, έναν Intel 750 Series 1.2 TB και μια GIGABYTE GTX 1070 για τις gaming ανησυχίες. Η υδρόψυξη είναι η Nepton 240M ενώ ο κρυφός φωτισμός στο εσωτερικό ολοκληρώνει ένα δυνατό και αξιοζήλευτο αποτέλεσμα με sleeved καλώδια και υποδειγματικό cable management.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

cooler master, greece, pc modding, slackerxl, youup

FeelsBadMan

Members
2017-08-16T19:38:17Z

Από τα πιο όμορφα modded cases που έχω δει τελευταία ! Πανέμορφο απ όλες τις πλευρές !!!

junior-21-

HWBoxed Overclocker
2017-08-16T21:21:33Z

Ωραιος Γιωργη! Πολυ μερακλιδικη δουλειά! :T:

razor_blade27

Members
2017-08-22T12:33:45Z

Ωραίο κουτί - έχει γίνει φοβερή δουλειά! :applouse:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...