Featured Build: Zorog by NeSSa

Όταν η Cooler Master επιτρέπει την περιστροφή του motherboard tray, κάποιοι περιστρέφουν το κουτί γύρω από αυτό!

Το σύστημα του NeSSa ή αλλιώς των SS Mods βασίζεται στο Cosmos C700P της Cooler Master και είναι ένα από αυτά που διακρίνονται ήδη στον case modding διαγωνισμό της Cooler Master, CMWS19 (World Series). Το όνομα του build, Zorog και σύμφωνα με τον NeSSa στόχος του είναι να δείξει στον κόσμος τις δυνατότητες που υπάρχουν για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα, δίνοντας παράλληλα ιδέες στους κατασκευαστές που παρακολουθούν. Το σύστημα περιλαμβάνει μια μητρική ROG Zenith Extreme της ASUS παρέα με έναν Threadripper 1920X όπως αι δύο ASUS GTX 1080 Ti σε διάταξη SLI.

Πέρα από αυτό στο σύστημα τοποθετήθηκε το τροφοδοτικό ROG Thor 1200W Platinum ενώ στο C700P έγιναν άφθονες εικαστικές παρεμβάσεις για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα των εικόνων.

Πέρα από τα καλύμματα στο πλαϊνό παράθυρο βλέπουμε και μια καλαίσθητη custom υδρόψυξη με hardtubes όμορφα τακτοποιημένα στο εσωτερικό του συστήματος.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

case mod, cooler master, water cooling, pc modding, cosmos c700p, 2019, ROG Zenith Extreme Alpha , SS Mods , ASUS GTX 1080 Ti , cosm

ChameZX

Members
2019-11-09T09:54:09Z

Τρελό! Οι σωλήνες δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση!!!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...