Διαθέσιμη η ASUS GTX 780 Ti DirectCU II

Η νέα custom GTX 780 Ti της ASUS βγαίνει επίσημα στην αγορά! Η νέα custom GTX 780 Ti της ASUS βγαίνει επίσημα στην αγορά!

Η ASUS GTX 780 Ti DirectCU II είναι πλέον διαθέσιμη στην αγορά, από αυτήν την εβδομάδα. Η κάρτα που προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία της και σε αυτό συμβάλλει το custom cooler της ASUS, DirectCU II που προσφέρει έως και 30% χαμηλότερη θερμοκρασία από το reference, μέτρηση που πάρθηκε από το Battlefield 4. Η κάρτα τρέχει στα 1020MHz (Boosted) και προσφέρει 6% καλύτερες επιδόσεις από την reference υλοποίηση της nVidia. Η μνήμη της ανέρχεται στα 3GB και χρονίζεται στα 7GHz.

Το DirectCU II cooler χρησιμοποιεί τον CoolTech fan για multidirectional airflow συνδυάζοντας τα blower style, με τα flower style blades. Το σύστημα τροφοδοσίας αποτελείται από 10 phase power design με αυξημένο efficiency (15%) καθώς χάρη στα DIGI+ VRM και τους POSCAPs (organic-semiconductor capacitors). Τέλος, η κάρτα έρχεται με το GPU Tweak utility το οποίο ενεργοποιεί το overclocking potential, για ακόμη καλύτερες επιδόσεις.



Διαθέσιμη η ASUS GTX 780 Ti DirectCU II
Διαθέσιμη η ASUS GTX 780 Ti DirectCU II