MetallicGR

Η ASUS ετοιμάζει Crosshair VIII Impact για το X570 chipset

Recommended Posts

Η εταιρία αποκάλυψε στη Computex πλήθος μητρικών μεταξύ των οποίων και αρκετές Crosshair - και αυτή τη φορά βρίσκουμε και μια Impact έκδοση.

 

Με το DTX form factor που είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτό του ITX, η Crosshair VIII Impact φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει και αυτή μαζί με τους νέους επεξεργαστές την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Η συγκεκριμένη φέρει το πιο πρόσφατο X570 chipset της AMD και μαζί του αρκετά high end features. Πράγματα που ξεχωρίζουν πέρα από το μέγεθος είναι η ύπαρξη τουλάχιστον δύο ανεμιστήρων στο I/O cover, εκεί όπου εκτείνεται η ψύκτρα των VRM. Ένας ακόμη λόγος που επιλέχθηκε αυτού του τύπου το form factor είναι και η ενσωμάτωση του M.2 riser που αυξάνει τον αριθμό που βρίσκουμε στη μητρική, ενώ λίγο πιο κάτω ζει το x16 PCIe slot μαζί με τη ψύκτρα του M.2 slot.

 

Από την εικόνα βλέπουμε ότι ορισμένα στοιχεία ίσως εξομαλυνθούν στη πορεία, οπότε δε μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι πρόκειται για ολοκληρωμένο προϊόν που απλά περιμένει το εναρκτήριο λάκτισμα από πλευράς AMD για να έρθει στην αγορά. Ωστόσο, το layout δείχνει προσεγμένο με σωστά τοποθετημένες υποδοχές και τη γνωστή συνταγή των Impact που περιλαμβάνουν μόνο δύο υποδοχές για μνήμη, δείχνοντας μάλιστα ότι μπορεί να δεχτεί και δύο DIMMs των 32GByte.

 

 

ROG-Crosshair-VIII-Impact-01.thumb.jpg.964313785efd63e2ef42421f03074274.jpg

Φωτογραφία: tech-critter.com

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Εκμεταλλεύτηκαν πλήρως το form factor. Θα ήθελα βέβαια να δω και κάτι αντίστοιχο με τις mini itx μητρικές της Ashrock που έχουν 4 so-dim slots διατηρώντας το mini itx form factor.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now