Αναβάλλεται προσωρινά η R9 290X!

Μια ημέρα πριν το καθορισμένο launch της, η AMD αποφάσισε να αναβάλλει προσωρινά τη διάθεση τη R9 290X επ' αόριστον! Μια ημέρα πριν το καθορισμένο launch της, η AMD αποφάσισε να αναβάλλει προσωρινά τη διάθεση τη R9 290X επ' αόριστον!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στον διεθνή χώρο των υπολογιστών και ξεκίνησε όταν αρκετοί reviewers ανά τον κόσμο δεν έλαβαν τα δείγματα που τους υποσχέθηκε η AMD. Δεν είναι όμως μόνο οι reviewers αυτοί που θα αργήσουν να παραλάβουν τα δείγματα αλλά και πολλά καταστήματα, μέσω των οποίων έχει ξεκινήσει η προπαραγγελία του bundle, Battlefield 4 + R9 290X. Επίσης, λέγεται πως "συζητείται" και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του BF4! Παρόλο που οι επίσημες πηγές μιλούν για "υποχώρηση" της AMD εν όψει μιας GTX 770 Ti, ή του "υπερόπολου" της nVidia που λέγεται "TITAN Ultra", τα ακριβή αίτια είναι άγνωστα και δημιουργούν πολλά ερωτηματικά ειδικά αφού έχουμε ήδη αρκετές πληροφορίες για την R9 290X.

Update:
Οι τελευταίες ανεπίσημες πληροφορίες δείχνουν πως η κάρτα θα εμφανιστεί στις 24 με 31 Οκτωβρίου, για να έρθει πιο κοντά με την ημερομηνία διάθεσης του Battlefield 4.



Αναβάλλεται προσωρινά η R9 290X!