Η NVIDIA Λανσάρει την GTX TITAN Xp με τον πλήρη GP102!
Η εταιρία αποκαλύπτει τη δεύτερη κατά σειρά TITAN της οικογένειας καρτών γραφικών Pascal η οποία φέρει τον πλήρη GP102 πυρήνα με 3840 CUDA cores.
Onboard σε αυτή τη GPU βρίσκονται επίσης και 12 GB GDDR5X μνήμης σε έναν δίαυλο εύρους 384-bit με ταχύτητα 11.4Gbps έχοντας bandwidth που ξεπερνά τα 547.7 GB/s. Οι επιδόσεις της θα είναι αναμενόμενα κορυφαίες με τέτοιο core config ενώ η αποκάλυψή της δεν αναμενόταν από τον IT κόσμο. Η NVIDIA αναφέρεται στη TITAN Xp ως την ταχύτερη κάρτα στον κόσμο ενώ είναι ήδη διαθέσιμη από το site της με προτεινόμενη τιμή τα $1200 USD.
Αναφορικά με τους χρονισμούς της, η NVIDIA τη χρονίζει ελαφρώς χαμηλότερα απ' ότι την reference GTX 1080 Ti, στα 1582 MHz όμως οι συνολικές θεωρητικές επιδόσεις της βρίσκονται στα 12.15 TFLOPs. Κάπως έτσι, η πρώτη TITAN Pascal αρχίζει και δείχνει πως αποτελεί μη συμφέρουσα λύση στα ίδια χρήματα ενώ ήδη αναφέρεται πως η διαθεσιμότητά της έχει σταματήσει μιας και δεν υπήρξαν και πολλά κομμάτια ούτως ή άλλως.
asder
nope
billpeppas
Πάνω που είχα παραγγείλει την Quadro P6000 είπαν να μου την βγάλουνε σε GeForce στο 1/5της τιμής
FeelsBadMan
Η Nvidia έχει χαντακωσει 2 φορές σε 3 μήνες τους high end users της.Τι να πεις.
billpeppas
Πολύ απλά το βλέπετε εντελώς λάθος.
Προϊόν αγοράζετε, όχι μετοχές.
Δηλαδή εσείς όταν την επόμενη μέρα στο σούπερμαρκετ φέρουνε καλύτερες πατάτες 0.2€ φθηνότερα λέτε ότι σας χαντάκωσε ο βασιλόπουλος ?
klapeto
5 hours ago, billpeppas said:Δηλαδή εσείς όταν την επόμενη μέρα στο σούπερμαρκετ φέρουνε καλύτερες πατάτες 0.2€ φθηνότερα λέτε ότι σας χαντάκωσε ο βασιλόπουλος ?
Αναλογικά δηλαδή αν μια αυτοκινητοβιομηχανία βγάλει ένα αυτοκίνητο σήμερα με 50.000 ευρώ, εσύ το αγοράσεις αύριο και μεθαύριο η ίδια εταιρεία βγάλει το ίδιο αυτοκίνητο με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά στα 30.000 ευρώ, εσένα θα σου φανεί εντάξει.
asder
On 7/4/2017 at 0:04 PM, billpeppas said:Πάνω που είχα παραγγείλει την Quadro P6000 είπαν να μου την βγάλουνε σε GeForce στο 1/5της τιμής
ναι ομως εχεις 24GB vRam ...
billpeppas
Αγορίνα, έτσι είναι η ζωή.
Και εσύ αν τα φτιάξεις με μια γκόμενα και παντρευτείς, και μεθαύριο σου την πέσει μια νάρα στον δρόμο τι θα κάνεις ?
Προσωπικά για αυτό που λες δεν θα με νοιάξει καν αν βγάλει η Φ,Χ,Ψ εταιρία κάτι καλύτερο από αυτό που πήρα είτε στην ίδια τιμή είτε φθηνότερα.
Δεν είναι πρόβλημά μου αυτό, ούτε μείζον θέμα στην ζωή μου.
7 hours ago, klapeto said:
Αναλογικά δηλαδή αν μια αυτοκινητοβιομηχανία βγάλει ένα αυτοκίνητο σήμερα με 50.000 ευρώ, εσύ το αγοράσεις αύριο και μεθαύριο η ίδια εταιρεία βγάλει το ίδιο αυτοκίνητο με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά στα 30.000 ευρώ, εσένα θα σου φανεί εντάξει.
Farkadonitis
τι να πουμε και εμείς οι μωαμεθανοί που τις παντρευόμαστε όλες ..Φ,Χ,Ψ ...κτλ