Elder Scrolls V Skyrim: Το πιο πετυχημένο παιχνίδι στην ιστορία του Steam

Μετά την μακρόχρονη δυναστεία της δημοφιλής σειράς Call of Duty στα PC και ιδίως στο Steam, κανείς δεν θα περίμενε πως το Elder Scrolls V Skyrim, το νέο δημιούργημα της Bethesda θα το ξεπέρναγε σε πωλήσεις. Σύμφωνα με τον Jason Holtman, σύμβουλο Business Development της Valve Corporation: Μετά την μακρόχρονη δυναστεία της δημοφιλής σειράς Call of Duty στα PC και ιδίως στο Steam, κανείς δεν θα περίμενε πως το Elder Scrolls V Skyrim, το νέο δημιούργημα της Bethesda θα το ξεπέρναγε σε πωλήσεις. Σύμφωνα με τον Jason Holtman, σύμβουλο Business Development της Valve Corporation:

Το Skyrim είναι το πιο πετυχημένο παιχνίδι στην ιστορία του Steam. Απόδειξη μπορεί να είναι και οι υψηλές βαθμολογίες στα reviews, η απουσία προβλημάτων, και το μεγάλο fan community. Ελπίζουμε να συνεργαστούμε άψογα με την Bethesda στο μέλλον, για την πώληση του παιχνιδιού, τόσο ψηφιακά, όσο και λιανικά χάρη στο Steamworks.

Να σημειώσουμε πως το Elder Scrolls V Skyrim είναι το πιο δημοφιλής παιχνίδι για το PC, αλλά για αυτό που μπορεί κα υπερηφανεύεται ελεύθερα η Bethesda, είναι ότι το δημιούργημα της απέσπασε το “Game of the Year” Award στο Video Game Awards event που έγινε πριν απο μερικές εβδομάδες.


Elder Scrolls V Skyrim: Το πιο πετυχημένο παιχνίδι στην ιστορία του Steam