Blizzard Diablo III: Νέα αναμονή τουλάχιστον μέχρι το 2Q 2012!

Έχουν περάσει περίπου 4 μήνες από τη διάθεση της beta έκδοσης του Diablo III και αισίως 12 χρόνια από τον προηγούμενο τίτλο. Η κυκλοφορία του τίτλου είχε οριστεί για αρχές του 2012 αλλά μετά το feedback που δέχτηκε η Blizzard την οδήγησε στο να αναβάλει την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης τουλάχιστον μέχρι το Q2 2012, έτσι ώστε να επιδιορθώσει όλα τα προβλήματα που προέκυψαν. Έχουν περάσει περίπου 4 μήνες από τη διάθεση της beta έκδοσης του Diablo III και αισίως 12 χρόνια από τον προηγούμενο τίτλο. Η κυκλοφορία του τίτλου είχε οριστεί για αρχές του 2012 αλλά μετά το feedback που δέχτηκε η Blizzard την οδήγησε στο να αναβάλει την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης τουλάχιστον μέχρι το Q2 2012, έτσι ώστε να επιδιορθώσει όλα τα προβλήματα που προέκυψαν.

Ο Mike Morhaime, CEO και συνιδρυτής της Blizzard, δήλωσε:
“Για κάθε παιχνίδι που φτιάχνουμε, η προσμονή είναι πολύ μεγάλη και θέλουμε να το κυκλοφορήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ωστόσο, δε θα θυσιάσουμε τόσα χρόνια δουλειάς στο Diablo III για να κυκλοφορήσουμε ένα σχεδόν ολοκληρωμένο παιχνίδι”.

Ο Jay Wilson, δημιουργός του Diablo III, εξήγησε στο Battle.net:
“Κατά την ανάπτυξη του παιχνιδιού, μας έχει καταλογιστεί ότι ασχολούμαστε πάρα πολύ με την προσαρμογή του για διάφορα συστήματα, ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικό όπως είναι και ότι θα έπρεπε ήδη να το έχουμε κυκλοφορήσει. Μοιάζει δίκαιη μια τέτοια κριτική, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι σωστή. Η δουλειά δεν είναι απλά να κυκλοφορήσουμε ένα παιχνίδι, αλλά το επόμενο Diablo. Κανείς δεν θα θυμάται ότι καθυστέρησε η κυκλοφορία του, εάν φυσικά είναι τέλειο. Εμπιστευόμαστε τις ικανότητες μας για να δημιουργήσουμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο”.

Ελπίζουμε ότι η Blizzard θα καταφέρει να επιλύσει τα όποια ζητήματα αντιμετωπίζει και να μας αποζημιώσει για την προσμονή μας με ένα παιχνίδι αντάξιο και καλύτερο του ονόματος που το συνοδεύει. Έχουν ξεκινήσει ήδη οι προπαραγγελίες του παιχνιδιού με την τιμή να είναι στα 49,99?.


Diablo III: Νέα αναμονή τουλάχιστον μέχρι το 2Q 2012!

Diablo III: Νέα αναμονή τουλάχιστον μέχρι το 2Q 2012!