Blizzard: Νέα στοιχεία για το project Titan

Warcraft, Starcraft, Diablo, WoW. Μεγάλα, τρανταχτά ονόματα τίτλων που όλοι μας έχουμε σίγουρα συναντήσει, είτε ως gamers, είτε από ειδήσεις ή συζητήσεις φίλων. Πηγή αυτών των πασίγνωστων και διάσημων τίτλων , αποτελεί η επιτυχημένη εταιρία Blizzard. Πρόσφατα, βγήκε στην αγορά το νέο installment στον γιγαντιαίο κόσμο του World of Warcraft, με τίτλο Mists of Pandaria. Απ'ότι φαίνεται όμως, η Blizzard έχει κι άλλα μεγαλύτερα σχέδια για τον χώρο των MMO! Warcraft, Starcraft, Diablo, WoW. Μεγάλα, τρανταχτά ονόματα τίτλων που όλοι μας έχουμε σίγουρα συναντήσει, είτε ως gamers, είτε από ειδήσεις ή συζητήσεις φίλων. Πηγή αυτών των πασίγνωστων και διάσημων τίτλων , αποτελεί η επιτυχημένη εταιρία Blizzard. Πρόσφατα, βγήκε στην αγορά το νέο installment στον γιγαντιαίο κόσμο του World of Warcraft, με τίτλο Mists of Pandaria. Απ'ότι φαίνεται όμως, η Blizzard έχει κι άλλα μεγαλύτερα σχέδια για τον χώρο των MMO!

Titan! Ένα δυνατό και στιβαρό όνομα, που αποτελεί και τη μόνη, μέχρι στιγμής, πληροφορία για το ανερχόμενο game, που δεν θα εντάσσεται στους ήδη υπάρχοντες τίτλους. Σε συνέντευξη του CCO Rob Pardo, από το MMO Champion, αποκαλύπτει ότι η ανάπτυξη του βρίσκεται σε εξέλιξη! Συγκεκριμένα: "Δεν θέλω να δώσω ελπίδες ότι πρόκειται να βγει σύντομα. Είναι ένα μεγάλο project, έχει δρόμο ακόμα. Δεν γνωρίζω πότε θα παρουσιάσουμε περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε σίγουρα στη μέση της ανάπτυξης, σε αυτό το σημείο. Η ομάδα περιλαμβάνει πάνω από 100 άτομα τώρα."

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες μετά από 5 χρόνια, από την γνωστοποίηση της ύπαρξή του. Θα κυριαρχήσει όπως έκανε το πρώτο WoW ή θα προκαλέσει αντιδράσεις όπως το πρόσφατο Diablo 3;




Blizzard: Νέα στοιχεία για το project Titan