Mass Effect Trilogy: Ο κύκλος κλείνει.

Το Mass Effect ίσως αποτελεί για πολλούς gamers παγκοσμίως, ένα rpg σύμβολο στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας. Δυστυχώς το τρίτο μέρος σηματοδοτεί και το τέλος της ιστορίας του Διοικητή Shepard και του πληρώματός του. Αυτό το Νοέμβριο ετοιμαστείτε να ζήσετε ξανά το θρυλικό διαστημικό έπος, να ταξιδέψετε στις πιο σκοτεινές γωνιές του σύμπαντος και να ρίξετε φως σε αρχαία μυστικά. Το Mass Effect ίσως αποτελεί για πολλούς gamers παγκοσμίως, ένα rpg σύμβολο στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας. Δυστυχώς το τρίτο μέρος σηματοδοτεί και το τέλος της ιστορίας του Διοικητή Shepard και του πληρώματός του. Αυτό το Νοέμβριο ετοιμαστείτε να ζήσετε ξανά το θρυλικό διαστημικό έπος, να ταξιδέψετε στις πιο σκοτεινές γωνιές του σύμπαντος και να ρίξετε φως σε αρχαία μυστικά.

Η Bioware, ανακοίνωσε ειδική έκδοση που θα περιλαμβάνει και τα τρία games και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις 6 Νοεμβρίου, αξίας 60$ και προορίζεται για PC, XBOX 360, αλλά και για το PS3, σε μεταγενέστερη ημερομηνία, η οποία δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα. Αυτή δεν ήταν η μόνη ευχάριστη είδηση για τους πιστούς της Sony, καθώς τo original Mass Effect θα γίνει για πρώτη φορά διαθέσιμο ως standalone σε ηλεκτρονική μορφή στο PSN.

Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία πληροφορία ακόμα εάν το πακέτο θα περιλαμβάνει και τα DLC των Mass Effect 1, 2 και 3.




Mass Effect Trilogy: Ο κύκλος κλείνει.







Update 02/10/2012


Όσο αφορά τα DLC η εταιρία αποφάσισε να μην τα συμπεριλάβει όλα. Η πιο προσεγμένη έκδοση είναι αυτή του PC καθώς θα συνοδεύεται από τα εξής: Bring Down the Sky και Pinnacle Station για το Mass Effect 1. Cerberus Network για το Mass Effect 2 , το οποίο θα προσθέτει τα Zaeed: The Price of Revenge, The Firewalker Pack, Cerberus Assault Gear, Arc Projector weapon, και the Normandy Crash mission. Ενώ το Mass Effect 3 θα συνοδεύεται από το Online Pass για το Multiplayer.
Η έκδοση του XBox θα περιέχει μόνο τα DLC για το Mass Effect 2 και το online pass του 3, ενώ για το PS3 δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα μέχρι στιγμής.