Doom 4 στο Steam CDR

Μια ματιά στο μέλλον πρόσφεραν μέλη του Steam community, που αποφάσισαν να καταδυθούν στο Steam CDR για να πάρουν μια γεύση του τι μέλλει γενέσθαι. Απ' ό,τι φαίνεται η απόπειρα αυτή δεν ήταν άσκοπη, καθώς αποδεικνύει,αν και με λίγα στοιχεία, το sequel πασίγνωστου FPS! Μια ματιά στο μέλλον πρόσφεραν μέλη του Steam community, που αποφάσισαν να καταδυθούν στο Steam CDR για να πάρουν μια γεύση του τι μέλλει γενέσθαι. Απ' ό,τι φαίνεται η απόπειρα αυτή δεν ήταν άσκοπη, καθώς αποδεικνύει,αν και με λίγα στοιχεία, το sequel πασίγνωστου FPS!

Όπως προδίδει και ο τίτλος του άρθρου, πρόκειται για το δημιούργημα του John Carmack, Doom! Συγκεκριμένα, το Doom 4 είναι καταχωρημένο στο Steam Community , καθώς και κάτω από τον τίτλο ID Software Beta. Αυτό άμεσα σημαίνει ότι οι εργασίες για την ανάπτυξή του βρίσκονται σε εξέλιξη και ότι η εταιρία χρησιμοποιεί το Steam για να δοκιμάσει και να διανείμει internal builds του νέου game.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλο στοιχεία σχετικά με το ανερχόμενο installment, εκτός από την υποστήριξη του συστήματος virtual reality Oculus Rift και την ανακοίνωση του Carmack: "Θα είναι έτοιμο, όταν θα είναι έτοιμο."




Doom 4 στο Steam CDR