League of Legends: Εγκαινιάζεται το Honor system

Τιμωρία και επιβράβευση. Μέχρι στιγμής, στο League of Legends γνωρίσαμε μόνο τη μία όψη του νομίσματος, μέσω του report και του tribunal system. Σήμερα όμως η Riot αποφάσισε να μας δείξει την άλλη πλευρά, με τη μορφή του Honor system! Τιμωρία και επιβράβευση. Μέχρι στιγμής, στο League of Legends γνωρίσαμε μόνο τη μία όψη του νομίσματος, μέσω του report και του tribunal system. Σήμερα όμως η Riot αποφάσισε να μας δείξει την άλλη πλευρά, με τη μορφή του Honor system!

Η συγκεκριμένη λειτουργία αποσκοπεί στην επιβράβευση των μελών του community που θα δείξουν φιλική συμπεριφορά και δεν θα διστάσουν να παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια στους συμπαίχτες τους.Σήμερα, η εταιρία ενεργοποίησε το εν λόγω σύστημα και εξηγεί πως λειτουργεί. Σύμφωνα με τον Game Designer της Riot, Jeffrey “Lyte” Lin, κάθε χρήστης έχει στη διάθεσή του ένα περιορισμένο αριθμό από Honor points, τα οποία αναπληρώνονται με τον καιρό, που θα χρησιμοποιήσει για να επιβραβεύσει άλλους παίχτες. Επίσης διαβεβαιώνει ότι έχουν ληφθεί υπόψη, όλοι οι πιθανοί τρόποι εκμετάλλευσης του συστήματος δηλώνοντας ότι: "Παίχτες που spammάρουν ή ανταλλάσσουν Honor Points σύντομα θα βρεθούν χωρίς καθόλου πόντους να χρησιμοποιήσουν."

Αν και, προς το παρόν, το μόνο που προσφέρει το Honor system είναι η αναγνώριση από τα υπόλοιπα μέλη του community, η Riot ήδη σκοπεύει να προστεθούν κάποια bonus στους gamers με υψηλό Honor! Για οποιαδήποτε απορία επισκεφθείτε το FAQ.




League of Legends: Εγκαινιάζεται το Honor system