Το Steam φιλοξενεί non-gamin software!

Καθώς η επέκταση της Valve παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις με το Steam για Linux να φτάνει προς την ολοκλήρωσή του, η εταιρία αποφασίζει να εδραιώσει κι άλλο την κυριαρχία της μετά από ανακοίνωση ότι η γνωστή πλατφόρμα διακίνησης games, θα φιλοξενεί πια και non-gaming software. Η έναρξη του non-gaming software distribution είχε τεθεί στις 5 Σεπτεμβρίου. Η ημερομηνία όμως αυτή πέρασε χωρίς κανένα ίχνος software στον ορίζοντα. Καθώς η επέκταση της Valve παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις με το Steam για Linux να φτάνει προς την ολοκλήρωσή του, η εταιρία αποφασίζει να εδραιώσει κι άλλο την κυριαρχία της μετά από ανακοίνωση ότι η γνωστή πλατφόρμα διακίνησης games, θα φιλοξενεί πια και non-gaming software. Η έναρξη του non-gaming software distribution είχε τεθεί στις 5 Σεπτεμβρίου. Η ημερομηνία όμως αυτή πέρασε χωρίς κανένα ίχνος software στον ορίζοντα.

Δίχως καμία προειδοποίηση για την αλλαγή της, τα πρώτα προγράμματα εμφανίστηκαν χθες, 2 Οκτωβρίου στο Steam store, διαθέσιμα προς download. Τα εν λόγω προγράμματα είναι τα εξής: ArtRage Studio Pro, CameraBag 2, GameMaker: Studio, 3D-Coat, 3DMark Vantage, 3DMark 11. Σύμφωνα με την Valve, όλοι οι τίτλοι software, θα μπορούν, όπως και τα games, να εκμεταλλεύονται τα χαρακτηριστικά του Steam όπως: "εύκολη εγκατάσταση, αυτόματες αναβαθμίσεις και τη δυνατότητα να αποθηκεύεις οποιαδήποτε εργασία στον προσωπικό χώρο στο Steam Cloud."

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται καθώς προσφέρεται έκπτωση 10% σε όλα τα non-gaming software μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, 6μμ GMT.





Το Steam φιλοξενεί non-gamin software!