Battlefield 3: Η χρήση του Color Tweak Mod μπορεί να προκαλέσει μόνιμο Ban

Προβληματισμό προκαλεί στους παίκτες του Battlefield 3, το tweet του Gustav Halling. O Gameplay Designer του Battlefield 3 όταν ρωτήθηκε σχετικά με το Color Tweak Mod απάντησε, «Πολύχρωμο. Επίσης δεν θα πρότεινα τη χρήση τέτοιων hacks, καθώς μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα, το μόνιμο αποκλεισμό του παίκτη». Έπειτα από λίγα λεπτά, το προηγούμενο tweet εξαφανίστηκε και τη θέση του πήρε το εξής: «Θυμάμαι κάποια “tweaks” στο CS, τα οποία έκαναν τους στρατιώτες μοβ. Δεν τα ενέκρινα και σίγουρα δεν υπήρχαν στους servers μου». Προβληματισμό προκαλεί στους παίκτες του Battlefield 3, το tweet του Gustav Halling. O Gameplay Designer του Battlefield 3 όταν ρωτήθηκε σχετικά με το Color Tweak Mod απάντησε, «Πολύχρωμο. Επίσης δεν θα πρότεινα τη χρήση τέτοιων hacks, καθώς μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα, το μόνιμο αποκλεισμό του παίκτη». Έπειτα από λίγα λεπτά, το προηγούμενο tweet εξαφανίστηκε και τη θέση του πήρε το εξής: «Θυμάμαι κάποια “tweaks” στο CS, τα οποία έκαναν τους στρατιώτες μοβ. Δεν τα ενέκρινα και σίγουρα δεν υπήρχαν στους servers μου».

Τo Color Tweak Mod προσφέρει πιο έντονα χρώματα, απενεργοποιώντας όλο το φωτισμό και τα φίλτρα που προϋπάρχουν στο παιχνίδι. Έτσι οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το Brightness, το Contrast, το Saturation, αλλά και το φωτισμό του ήλιου. Το συγκεκριμένο mod δουλεύει τόσο στα maps του απλού Battlefield 3, όσο και στα Expansion "Back to Karkand", "Close Quarters" και "Armored Kill".
Τα bans έχουν αρχίσει ήδη, σύμφωνα με χρήστες του Reddit, καθώς κάποιοι χρήστες αναφέρουν πως δέχτηκαν μόνιμο ban από την Dice για τη χρήση του συγκεκριμένου mod, αν και πολλοί τους διαψεύδουν.


Παρακάτω θα δούμε τις διαφορές του παιχνιδιού με το Color Tweak Mod.





Screenshots
Αριστερά βλέπουμε χωρίς το Mod και δεξιά με την ύπαρξή του.
Battlefield 3 Color Tweak Mod Battlefield 3 Color Tweak Mod  Battlefield 3 Color Tweak Mod  Battlefield 3 Color Tweak Mod






Διαβάστε περισσότερα εδώ