Painkiller: Hell and Damnation - Ξαναζήστε τον εφιάλτη!

Καθαρτήριο. Στο ενδιάμεσο αυτό στάδιο μεταξύ κόλασης και παραδείσου, οι ψυχές θα υποστούν κάθαρση ή τιμωρία και κρίνονται για να μεταβούν ανάλογα σε ένα από αυτά. Το Painkiller μας μεταφέρει σε αυτό ακριβώς το στάδιο καθώς ο πρωταγωνιστής δρα ως ο τιμωρός του Παραδείσου αποδεκατίζοντας ορδές δαιμόνων και άλλων πλασμάτων της Κόλασης. Μετά την κυκλοφορία του το 2004, ετοιμαστείτε να ξαναζήσετε τον τρόμο, το αίμα και τα τεραστίων διαστάσεων boss με το Painkiller: Hell and Damnation. Καθαρτήριο. Στο ενδιάμεσο αυτό στάδιο μεταξύ κόλασης και παραδείσου, οι ψυχές θα υποστούν κάθαρση ή τιμωρία και κρίνονται για να μεταβούν ανάλογα σε ένα από αυτά. Το Painkiller μας μεταφέρει σε αυτό ακριβώς το στάδιο καθώς ο πρωταγωνιστής δρα ως ο τιμωρός του Παραδείσου αποδεκατίζοντας ορδές δαιμόνων και άλλων πλασμάτων της Κόλασης. Μετά την κυκλοφορία του το 2004, ετοιμαστείτε να ξαναζήσετε τον τρόμο, το αίμα και τα τεραστίων διαστάσεων boss με το Painkiller: Hell and Damnation.

Το remake καταφθάνει στις οθόνες των PC στις 31 Οκτωβρίου σε 2 εκδόσεις: Standar και Collector's. Οι δύο εκδόσεις κοστολογούνται αντίστοιχα στα 19,99? και 29,99? και είναι ήδη διαθέσιμες για προαγορά μέσω του Steam. Όσο για το Collector's Edition, σύμφωνα με επίσημη δήλωση της Nordic Games: "Η Collector's Edition θα περιλαμβάνει αυτοκόλλητα, καρτ ποστάλ από την κόλαση, δέκα μουσικά κομμάτια από το heavy metal soundtrack, ένα making of DVD, μία in-game Power-Up tarot card και ένα αποκλειστικό multiplayer skin. Επίσης θα περιέχει ότι υπάρχει και στη Standard Edition, δηλαδή το game disc και μία αφίσα μεγέθους Α3." Οι ιδιοκτήτες Xbox 360 και PS3 θα πρέπει να περιμένουν, καθώς θα φτάσει στις εν λόγω κονσόλες στις 22 Ιανουαρίου στα 29.99?.

Απολαύστε λοιπόν, τα επόμενα screenshot και πάρτε μια γεύση του τι θα αντιμετωπίσετε καθώς το release date πλησιάζει!


Painkiller: Hell and Damnation - Ξαναζήστε τον εφιάλτη!


Painkiller: Hell and Damnation - Ξαναζήστε τον εφιάλτη! Painkiller: Hell and Damnation - Ξαναζήστε τον εφιάλτη! Painkiller: Hell and Damnation - Ξαναζήστε τον εφιάλτη! Painkiller: Hell and Damnation - Ξαναζήστε τον εφιάλτη!