Modern Warfare 4 leak από μέλος του voice cast!

Καθώς περιμένουμε για την κυκλοφορία του Black Ops 2, μια καινούρια είδηση ήρθε να ταράξει τα νερά και να μας προκαλέσει αγωνία για τον επόμενο τίτλο της FPS σειράς. Όχι δεν πρόκειται για το Black Ops 3 και ούτε θα εξελίσσεται το 2100 στο διάστημα με εξωγήινους και δολοπλοκίες. Πρόκειται απλά για το sequel του Modern Warfare, που θα φέρει το νούμερο 4 και η ανάπτυξη του θα γίνει από την infinity ward, ή τουλάχιστον, έτσι θέλουν οι φήμες! Καθώς περιμένουμε για την κυκλοφορία του Black Ops 2, μια καινούρια είδηση ήρθε να ταράξει τα νερά και να μας προκαλέσει αγωνία για τον επόμενο τίτλο της FPS σειράς. Όχι δεν πρόκειται για το Black Ops 3 και ούτε θα εξελίσσεται το 2100 στο διάστημα με εξωγήινους και δολοπλοκίες. Πρόκειται απλά για το sequel του Modern Warfare, που θα φέρει το νούμερο 4 και η ανάπτυξη του θα γίνει από την infinity ward, ή τουλάχιστον, έτσι θέλουν οι φήμες!

Η ανακοίνωση έγινε από τον voice actor που υποδύεται τον Captain Price στους δύο προηγούμενους τίτλους, Bill Murray(όχι των Ghostbusters) σε συνέντευξή του από το This is Xbox. Συγκεκριμένα ανέφερε: "Ναι, τη Δευτέρα, θα συναντήσω την Infinity Ward για το επόμενο game, το Modern Warfare 4, δουλεύω πάνω στο sequel του Modern Warfare 3, ακολουθεί τα γεγονότα και εμφανίζομαι μόνο στους Modern Warfare τίτλους..." Βέβαια ήταν αναμενόμενο ένα τέτοιο sequel, καθώς τα καθήκοντα ανάπτυξης του call of Duty έχουν μοιραστεί μεταξύ Treyarch και Infinity Ward, με το κάθε studio να κυκλοφορεί ένα game κάθε δύο χρόνια.

Απ' ότι φαίνεται όμως, το πολυαναμενόμενο τέταρτο sequel θα πρέπει να περιμένει. Η Infinity Ward έρχεται να διαψεύσει κάθε τέτοια πιθανότητα, δηλώνοντας μέσω post στο Twitter ότι: "Ενδιαφέροντα νέα σήμερα, αλλά δεν είναι αλήθεια." και "Δεν έχουμε επικοινωνήσει με κανένα voice actor, οπότε όλα αυτά τα νέα είναι απλά εικασίες."


Modern Warfare 4 leak από μέλος του voice cast!