Black Ops 2: Ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια δολάρια οι πωλήσεις του

Άμα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε το Call of Duty: Black Ops 2 όρισε μία νέα έννοια στην λέξη «αρχή». Η Activision με ανακοίνωση της, αναφέρει πως το Black Ops 2 έκανε την μεγαλύτερη «εισπρακτική» είσοδο στην αγορά, ξεπερνώντας κάθε άλλο τίτλο στον χώρο της ψυχαγωγίας. Άμα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε το Call of Duty: Black Ops 2 όρισε μία νέα έννοια στην λέξη «αρχή». Η Activision με ανακοίνωση της, αναφέρει πως το Black Ops 2 έκανε την μεγαλύτερη «εισπρακτική» είσοδο στην αγορά, ξεπερνώντας κάθε άλλο τίτλο στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Η συνέχεια του Call of Duty franchise έφερε πάνω από $500 εκατομμύρια στα ταμεία της Activision και όλα αυτά το πρώτο 24ωρό της κυκλοφορίας του. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός των αντιτύπων, αλλά σίγουρα έχει ξεπεράσει τους προκατόχους του. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο Black Ops είχε πουλήσει την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του 5.6 εκατομμύρια αντίτυπα , ενώ το προηγούμενο μέρος της σειράς, το Call Of Duty: Modern Warfare 3 είχε 6.5 εκατομμύρια αντίτυπά με έσοδα $400 εκατομμύρια. Σε δηλώσεις του ο Bobby Kotick, Ceo της Activision, αναφέρει πως ξεπέρασε επίσης, μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως το Harry Potter και το Star Wars. Όπως είναι προφανές, δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος για να διεκδικήσει το best saller της χρονιάς. Το άλλο μεγάλο blockbuster της χρονιάς είναι το Halo 4, το οποίο κατάφερε να έχει $220 εκατομμύρια έσοδα την πρώτη μέρα, ποσό αρκετά μικρότερο από αυτό του Cod.

Τελικά, η απάντηση θα έρθει από κάποιο ανταγωνιστικό τίτλο, ή από τον ίδιο του τον εαυτό και το Call of Duty: Modern Warfare 4;