HwBox LoL Clan: Gamers ενωθείτε!

Dear Summoner #HwBox - Όχι δεν πρόκειται για μια βίντεο παρουσίαση της γλυκύτατης Nika 'Nikasaur' Harper αλλά για ένα gaming κάλεσμα του HwBox προς την παθιασμένη κοινότητά του. Πέραν λοιπόν από τα benchmarks, τα hwbot points, τα 3D marks και τα κάνιστρα γεμάτα με υγρό άζωτο, το gaming αποτελεί μια εξίσου μεγάλη απόλαυση πολλών μελών μας. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το League Of Legends της Riot, αποτελεί το πιο διαδεδομένο και πολυπαιγμένο online game του έτους που μας πέρασε. Έτσι λοιπόν όπως πως θα έχετε παρατηρήσει και σε αυτό το νήμα, το HwBox δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο gaming πάθος του και εμπνεύστηκε την δημιουργία μιας ομάδας για το δημοφιλές LοL. Dear Summoner #HwBox - Όχι δεν πρόκειται για μια βίντεο παρουσίαση της γλυκύτατης Nika 'Nikasaur' Harper αλλά για ένα gaming κάλεσμα του HwBox προς την παθιασμένη κοινότητά του. Πέραν λοιπόν από τα benchmarks, τα hwbot points, τα 3D marks και τα κάνιστρα γεμάτα με υγρό άζωτο, το gaming αποτελεί μια εξίσου μεγάλη απόλαυση πολλών μελών μας. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το League Of Legends της Riot, αποτελεί το πιο διαδεδομένο και πολυπαιγμένο online game του έτους που μας πέρασε. Έτσι λοιπόν όπως πως θα έχετε παρατηρήσει και σε αυτό το νήμα, το HwBox δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο gaming πάθος του και εμπνεύστηκε την δημιουργία μιας ομάδας για το δημοφιλές LοL.

Οι παγκοσμίως γνωστοί online gamers AMDnord, Johnnymous, George_o/c, p_under και PinwmpireS νιώθουν μοναξιά και αναζητούν ακόμα ένα άτομο για να συμπληρώσουν την εκπληκτική LoL παρέα που διαθέτουν. Ναι καλά καταλάβατε, παρόλο που μας έχει παρακαλέσει ο HotshotGG της CLG να τον βάλουμε στο clan μας εμείς νομίζουμε ότι είναι l2p και επιθυμούμε έναν από εσάς! Αν λοιπόν νιώθετε πως το solo top είναι η θέση σας, αν σε κάθε game κάνετε instalock κάποιον champion ενώ ήδη έχετε κάνει paste την λέξη "top" στο team chat, τότε είστε το κατάλληλο άτομο για εμάς.

Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο αντίστοιχο νήμα και να περιμένετε μήνυμα από την διοίκηση για τα δοκιμαστικά. Μέχρι την επόμενη αναζήτηση θέσης, Gl & hf και καλά ks.. Stay ΗwBoxed and enjoy!

HwBox LoL Clan: Gamers ενωθείτε!