Witcher 3: Preview αποκαλύπτουν νέες λεπτομέρειες

Το Witcher 3 είναι γεγονός. Μετά από teaser στο trailer του Cyberpunk 2077, η εταιρία αποκάλυψε ότι βρίσκεται ήδη στα σκαριά και ότι πρόκειται να είναι μεγαλύτερο και πιο διαδραστικό από το Skyrim. Περισσότερες πληροφορίες, όμως, ποτέ δεν βλάπτουν. Το Witcher 3 είναι γεγονός. Μετά από teaser στο trailer του Cyberpunk 2077, η εταιρία αποκάλυψε ότι βρίσκεται ήδη στα σκαριά και ότι πρόκειται να είναι μεγαλύτερο και πιο διαδραστικό από το Skyrim. Περισσότερες πληροφορίες, όμως, ποτέ δεν βλάπτουν.

Οι πληροφορίες, σύμφωνα με τη VG247, προέρχονται από preview των γερμανικών περιοδικών gaming, Gamestar και PC Games. Οι ισχυρισμοί της εταιρίας για το μέγεθος του επερχόμενου sequel φαίνεται να είναι βάσιμοι, καθώς τα preview αναφέρουν ένα μέσο playthrough να διαρκεί περίπου 50 ώρες, το οποίο θα μας οδηγήσει σε ένα από τα 36 world states και στο τέλος ένα από τα τρία διαφορετικά endings. Επίσης, θα πρέπει μάλλον να κρατήσετε τα save από τα προηγούμενα δύο Witcher, καθώς αυτό θα καθορίζει ποιοι προηγούμενοι χαρακτήρες θα επιστρέψουν, ενώ η ιστορία του Geralt θα μείνει ως έχει ανεξάρτητα από το τι κάνατε πριν. Από την πλευρά των spell, πρόκειται να ξαναδούμε το Axii, μόνο που αυτή φορά θα μας επιτρέπει να δαμάζουμε άγρια άλογα. Στο οπλοστάσιό μας προστίθεται ακόμα ένα spell, το Ignii το οποίο μας επιτρέπει να καίμε τους εχθρούς με μια συνεχή ροή φωτιάς.

Πέρα από το combat, θα έχουμε τη δυνατότητα να κυνηγήσουμε ζώα για τη γούνα και άλλες πρώτες ύλες ανιχνεύοντας τα ίχνη τους στη φύση. Η εναλλαγή ημέρας-νύχτας και οι καιρικές συνθήκες θα καθορίζουν ποιες περιοχές θα είναι προσβάσιμες και ποια ζώα και τέρατα θα εμφανίζονται στη φύση. Πέρα από την άγρια φύση, οι πόλεις θα είναι πιο πυκνοκατοικημένες, ενώ οι κάτοικοι θα μας "καρφώνουν" στους φρουρούς στην περίπτωση που μας ανακαλύψουν όταν πρόκειται να "δανειστούμε" κάτι. Η πόλη προσφέρει επίσης κι άλλες διεξόδους, όπως χαρτιά και minigames ρίψης τσεκουριών. Ο Geralt πλέον μπορεί να φτάσει μέχρι τα 60 level κερδίζοντας XP μέσα από quest. Το κυνήγι δεν προσφέρει XP, αλλά δίνει μόνο υλικά και χρήματα. Όσο αφορά τα χρήματα, η οικονομία του κόσμου του Witcher θα αλλάζει ανάλογα με το τι και σε τι τιμή το πουλάμε. Η μεγάλη ίσως διαφορά με τα προηγούμενα είναι ότι σε αυτό το Witcher θα υπάρχει η δυνατότητα για jump, ενώ μέσα στη μάχη θα μπορούμε να σημαδεύουμε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Περιοχές που είναι γνωστές μέχρι τώρα είναι η πρωτεύουσα Novigrad, τα νησιά Skellige στα οποία ταξιδεύουμε με πλοίο, και τα wasteland wilds.


Witcher 3: Preview αποκαλύπτουν νέες λεπτομέρειες