Prince of Persia: Screenshots και ψεύτικες ελπίδες

To Prince of Persia αποτελεί ένα τίτλο που σίγουρα όλοι έχουν έρθει έστω και μία φορά σε επαφή, είτε με το original είτε με το μετέπειτα rework της Ubisoft. Όπως και να χει είναι ένα από τα games που βρήκε πολύ μεγάλη θετική ανταπόκριση και πάντα υπάρχει η ελπίδα για κάποιο sequel. To Prince of Persia αποτελεί ένα τίτλο που σίγουρα όλοι έχουν έρθει έστω και μία φορά σε επαφή, είτε με το original είτε με το μετέπειτα rework της Ubisoft. Όπως και να χει είναι ένα από τα games που βρήκε πολύ μεγάλη θετική ανταπόκριση και πάντα υπάρχει η ελπίδα για κάποιο sequel.

Η τελευταία φορά που ανακοινώθηκε κάποιο νέο για επόμενο τίτλο Prince of Persia, μετά από το ενδιάμεσο sequel The Forgotten Sands, επρόκειτο για ένα leak ενός screenshot με όνομα PoP Zero 2. Εκτός όμως από την εικόνα αυτή, αργότερα διέρρευσε και ένα video το οποίο η Ubisoft σχολίασε ότι πρόκειται για ένα νέο project με όνομα Osiris, που όμως δεν έχει κάποιο σχέση με τον Πρίγκηπα. Αντιθέτως δήλωσαν ότι το Prince of Persia βρίσκεται προς το παρόν σε παύση. Νέα στοιχεία όμως ήρθαν να δώσουν ελπίδες ότι αυτή η παύση ήταν τελικά σύντομη. Στο site της εταιρίας Climax, στην κατηγορία των μελλοντικών τίτλων, υπήρχαν screenshot από ένα tech demo το οποίο θα μπορούσε να είναι το νέο μέλος της σειράς. Οι εικόνες αυτές γρήγορα αφαιρέθηκαν όταν διάφορα site άρχισαν να σχολιάζουν το θέμα. Σε απάντηση στο Eurogamer, η Climax ανέφερε ότι συζητούσαν με την Ubisoft για ένα τέτοιο game: "Οι εικόνες αυτές προέρχονται από ένα πρωτότυπο που αποφασίσαμε να φτιάξουμε πέρυσι κατά τη διάρκεια συζητήσεων με τη Ubisoft. Αυτό δεν οδήγησε ποτέ πουθενά."

Μέχρι, λοιπόν, να λήξει η παύση και να έχουμε νέα στοιχεία, απολαύστε τα screenshot.



[ATTACH=CONFIG]8976[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8977[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8978[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8979[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8980[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8981[/ATTACH]