Microsoft: Κατοχύρωση νέας πατέντας για την νέα γενιά των Xbox

Η Microsoft προχώρησε στην κατοχύρωση μίας νέας πατέντας, η οποία θα χρησιμοποιεί τους τοίχους του δωματίου για την προβολή του περιβάλλοντος του παιχνιδιού. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλο το μήκος και το πλάτος του χώρου που βρίσκονται και το Xbox θα αναγνωρίζει την θέση από την κάμερα full 3d βάθους που θα έχει εγκατεστημένη. Η Microsoft προχώρησε στην κατοχύρωση μίας νέας πατέντας, η οποία θα χρησιμοποιεί τους τοίχους του δωματίου για την προβολή του περιβάλλοντος του παιχνιδιού. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλο το μήκος και το πλάτος του χώρου που βρίσκονται και το Xbox θα αναγνωρίζει την θέση από την κάμερα full 3d βάθους που θα έχει εγκατεστημένη.

Σύμφωνα με τα έγγραφα της πατέντας, η συσκευή θα χρησιμοποιεί και τα Kinect Glasses, μία τεχνολογία για την υλοποίηση της οποίας έχουν ακουστεί αρκετές φήμες. Έχοντας στη διάθεσή τους περισσότερο χώρο από αυτόν μίας τηλεόρασης, οι εταιρίες ανάπτυξης ηλεκτρονικών παιχνιδιών θα μπορούν να δημιουργούν μια ρεαλιστική ατμόσφαιρα που θα καθηλώνει τους παίκτες του παιχνιδιού.


Microsoft: Κατοχύρωση νέας πατέντας για την νέα γενιά των XboxMicrosoft: Κατοχύρωση νέας πατέντας για την νέα γενιά των Xbox





Διαβάστε περισσότερα εδώ...