Fifa14 - Ultimate Mode και καινοτομίες

Εν όψει του 2014(έχουμε καιρό βέβαια ακόμα) κάποιοι τίτλοι - όπως κάθε φορά - πρόκειται να ανανεωθούν. Στην προκειμένη, ο λόγος γίνεται για το Fifa, και το νέο instalment Fifa14, το νέο Ultimate Team Mode και πολλές βελτιώσεις και προσθήκες. Εν όψει του 2014(έχουμε καιρό βέβαια ακόμα) κάποιοι τίτλοι - όπως κάθε φορά - πρόκειται να ανανεωθούν. Στην προκειμένη, ο λόγος γίνεται για το Fifa, και το νέο instalment Fifa14, το νέο Ultimate Team Mode και πολλές βελτιώσεις και προσθήκες.

Ο νέος τίτλος ποδοσφαίρου της EA πρόκειται να φέρει αρκετές αλλαγές από τον προηγούμενο, μέσω του Ultimate Team mode. Συγκεκριμένα, κάθε ποδοσφαιριστής θα διαθέτει το δικό του στυλ συμπληρώνοντας αυτά των άλλων παιχτών. Αυτό το επονομαζόμενο, "Chemistry System" έχει επεκταθεί επιτρέποντας τους gamers να προσαρμόσουν το gameplay στον δικό τους τρόπου παιχνιδιού. Προστίθεται, ακόμα, και το "Single Online Match", μετά από μεγάλη ζήτηση του κοινού. Το Seasons Mode, online ή offline, θα περιέχει 10 divisions με δυνατότητες προαγωγής, υποβίβασης, τίτλους και τουρνουά, με διάφορα βραβεία όπως νομίσματα, αντικείμενα και ποδοσφαιριστές. Ένα νέο search interface έχει προσαρμοστεί κατάλληλα για τις μεταγραφές, επιτρέποντας ευκολότερη σύγκριση. Παίχτες που αγοράζονται με μεταγραφή, θα πρέπει να κερδίζουν loyalty bonus, σε αντίθεση με αυτούς που αγοράστηκαν σε player-packs. Στη συνέχεια, το "Division mode", έγινε μεγαλύτερο, και οι developers θα επιτρέπουν στους gamers να ρυθμίζουν την ομάδα τους, όπως να καθορίζουν ποιος θα χτυπήσει το αριστερό κόρνερ, αντί να γίνεται από αυτόματο αλγόριθμο. Τέλος όσοι ξεκίνησαν το παιχνίδι στο Xbox 360 και το PlayStation 3, θα μπορούν να μεταφέρουν, αργότερα, όλη την πρόοδό τους στο Xbox One και το PlayStation 4 αντίστοιχα.


Το Fifa14 πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το Σεπτέμβριο σε Xbox 360, PlayStation 3, iOS and Android devices, PlayStation Vita και PlayStation Portable, Wii(όχι όμως WiiU), PC και PlayStation 2. Θα είναι όμως διαθέσιμο και για τις next-gen Xbox One και PS4, όταν αυτά κυκλοφορήσουν στην αγορά.