Project Titan: Επανεκκίνηση και στόχος το 2016

Όλοι το περιμένουμε. Πρόκειται για το διάδοχο του σημερινού MMΟ με τους περισσότερους χρήστες στον κόσμο. Ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάω. Κατευθείαν στο θέμα μας λοιπόν. Δυστυχώς(αλλά και ευτυχώς) το επόμενο μεγάλο project της Blizzard, το Titan, απ' ότι φαίνεται θα αργήσει πολύ περισσότερο απ' όσο υπολογίζαμε. Σύμφωνα με αναφορά της VentureBeat, η ανάπτυξη του τίτλου ξεκίνησε από την αρχή! Όλοι το περιμένουμε. Πρόκειται για το διάδοχο του σημερινού MMΟ με τους περισσότερους χρήστες στον κόσμο. Ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάω. Κατευθείαν στο θέμα μας λοιπόν. Δυστυχώς(αλλά και ευτυχώς) το επόμενο μεγάλο project της Blizzard, το Titan, απ' ότι φαίνεται θα αργήσει πολύ περισσότερο απ' όσο υπολογίζαμε. Σύμφωνα με αναφορά της VentureBeat, η ανάπτυξη του τίτλου ξεκίνησε από την αρχή!

Θυμάστε την ανακοίνωση ότι τώρα πια η ομάδα αποτελείται από 100 άτομα; Ωραία. Μπορείτε να την ξεχάσετε. Η είδηση αναφέρει ότι η εταιρία αποφάσισε να περιορίσει τον αριθμό στα 30 άτομα. Πού πήγαν οι υπόλοιποι; Μετατέθηκαν σε άλλα project. Τι θα γίνει τώρα; Θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το 2016! Μην πείτε ότι δεν το περιμένατε. Έτσι κι αλλιώς η ταχύτητα δεν είναι το δυνατό σημείο της εταιρίας, κάτι που το έχει αποδείξει εδώ και καιρό.

Αν και πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, υποστήριζαν ότι μπορεί σύντομα να βλέπαμε τις λεπτομέρειες του νέου τίτλου, ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που τελικά θα καθυστερήσει πολύ περισσότερο(ελπίζω όχι 15 χρόνια); Το WoW, πρόσφατα έχασε πρόσφατα περίπου 1.3 εκατομμύρια συνδρομητές, και το Titan θα πρέπει να είναι κάτι που θα διαφέρει και θα μπορεί να ανταγωνιστεί τους ανερχόμενους MMO τίτλους. Σύμφωνα με τον ομιλητή της Blizzard, Shon Damron: "Φτάσαμε σε ένα σημείο που πρέπει να κάνουμε μερικές μεγάλες αλλαγές στο σχεδιασμό και στην τεχνολογία του παιχνιδιού. Χρησιμοποιούμε αυτή την ευκαιρία για να μεταθέσουμε κάποιες από τις πηγές μας σε άλλα project, ενώ η κύρια ομάδα προσαρμόζει την τεχνολογία και τα εργαλεία μας στις αλλαγές αυτές."

Τα project στα οποία μεταφέρθηκε το προσωπικό δεν είναι άλλα από τα World of Warcraft, Blizzard All-Stars(το MOBA της Blizzard με χαρακτήρες από όλα τα IP της), το expansion του Diablo III, διάφορα cinematics και φυσικά το Battle.net.



Project Titan: Επανεκκίνηση και στόχος το 2016