Assasin's Creed Liberation HD - Προσεχώς και στα PC μας!

Ενώ αναμένουμε την έλευση του νέου Assasin's Creed: Black Flag, η Ubisoft μας έχει άλλη μια έκπληξη, με όνομα Assasin's Creed: Liberation HD! Ενώ αναμένουμε την έλευση του νέου Assasin's Creed: Black Flag, η Ubisoft μας έχει άλλη μια έκπληξη, με όνομα Assasin's Creed: Liberation HD!

Το remaster αυτό προέκυψε μετά από μεγάλη ζήτηση του κοινού μέσω petition, μιας και το Liberation, το οποίο κυκλοφόρησε παράλληλα με το Assasin's Creed 3, ήταν μόνο διαθέσιμο για την handheld κονσόλα της Sony, το PlayStation Vita. Φανταστείτε κάτι σαν spin-off. Σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα, το Liberaion είναι το πρώτο Assasin's Creed που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο γυναίκα assasin. Συγκεκριμένα χειριζόμαστε την Aveline de Grandpré, το έτος 1765, κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ Γάλλων και Ινδιάνων, ο οποίος με την ήττα της Γαλλίας. Έτσι λοιπόν, συνεχίζετε για άλλη μια φορά η μάχη μεταξύ Templars και Assasin's. H νέα έκδοση του Liberation, αναπτύχθηκε από την Ubisoft Sofia, με τέτοιο τρόπο ώστε να φέρει πάνω κάτω την εμφάνιση του Assasin's Creed 3. Παράλληλα, υπήρξε rework στην AI, τον ήχο καθώς και τα facial animations. Κάποιες από τις ήδη υπάρχουσες αποστολές έχουν σχεδιαστεί εκ νέου, ενώ προστίθενται και 15 καινούριες.

Το Assasin's Creed: Liberation HD θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 3 και Xbox 360, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία.