Μεγάλες ανακοινώσεις από τη Valve αυτή τη βδομάδα!

Η Valve έχει μερικά σημαντικά νέα να μοιραστεί μαζί μας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το Steam Box έρχεται! Η Valve έχει μερικά σημαντικά νέα να μοιραστεί μαζί μας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το Steam Box έρχεται!

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η Valve πρόκειται να κάνει 3 ξεχωριστές ανακοινώσεις σχετικά με το Steam, γύρω από το gaming στο σαλόνι μας. Προς στιγμή, οι μόνες αποδείξεις είναι το teaser site που ανέβασε η εταιρία. Στην εν λόγω σελίδα, ένα χρονόμετρο μετρά αντίστροφα μέχρι τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου στη 1μ.μ. ET μαζί με μια εικόνα και το ακόλουθο μήνυμα: "Το Steam Universe επεκτείνεται το 2014."

Καμία άλλη πληροφορία δεν υπάρχει πάνω σ' αυτή την αποκάλυψη, άρα σίγουρα μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αφορά το πολυαναμενόμενο Steam Box, που θέλει να ανταγωνιστεί τις ανερχόμενες κονσόλες. Στη σελίδα, ακόμα, γίνεται αναφορά στο Steam Big Picture Mode, το interface που φέρνει το Steam στην τηλεόρασή μας, ενώ ένα μήνυμα συμπληρώνει: "Φέτος, δουλέψαμε σε ακόμα περισσότερους τρόπους για να ικανοποιήσουμε όσους επιθυμούν το Steam στο σαλόνι τους."

Άλλο ένα στοιχείο που οδηγεί στο Steam Box αποτελεί και η απάντηση της Valve στο Polygon: "Θα μιλήσουμε την επόμενη εβδομάδα για τα βήματα που θα πάρουμε ώστε να κάνουμε το Steam περισσότερο προσβάσιμο στις τηλεοράσεις και το σαλόνι.", αλλά και το γεγονός ότι μέσα σε λίγες μέρες πρόκειται να δώσουν πληροφορίες γύρω από ένα Linux-based gaming box για το σαλόνι.


Μεγάλες ανακοινώσεις από τη Valve αυτή τη βδομάδα!