Νέες πληροφορίες για το Dark Souls 2

Όσοι περιμένετε ανυπόμονα το Dark Souls 2 για PC, τότε μάλλον θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα. Όσοι περιμένετε ανυπόμονα το Dark Souls 2 για PC, τότε μάλλον θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα.

Όσοι δοκιμάσατε το πρώτο Dark Souls στο PC, θα θυμάστε ότι δεν ήταν και το καλύτερο port που υπάρχει. Ευτυχώς αυτό το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι developers, οπότε σκοπεύουν η PC έκδοση του 2 να στέκεται ισάξια απέναντι σε αυτή για κονσόλες. Αυτό σημαίνει όμως περισσότερη δουλειά, άρα και περισσότερος χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση. "Για την PC έκδοση, λέμε απλά Μάρτιο - προσπαθούμε όσο καλύτερα μπορούμε και για τα PC και για τις κονσόλες. Ο λόγος που δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε συγκεκριμένη ημερομηνία, είναι γιατί δουλεύουμε πάνω σε πολλές επιλογές στο πως να βελτιστοποιήσουμε την PC έκδοση."

To Dark Souls 2 πρόκειται να κυκλοφορήσεις στις 14 Μαρτίου στην Ευρώπη για PlayStation 3 και Xbox 360. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει σε καταστήματα όπως το Amazon και το Gamestop. Η standard edition είναι διαθέσιμη στα 59.99$, η Black Armor Edition και αυτή στα 59.99$, αλλά θα περιλαμβάνει μια μεταλλική θήκη για το παιχνίδι, καθώς και ένα αντίγραφο του official soundtrack. Αν όμως θέλετε να διαθέσετε περισσότερα χρήματα, τότε η Collector's Edition είναι η κατάλληλη επιλογή. Για 119.99$ παίρνουμε ότι περιέχει και η Black Armor, μαζί με ένα art book, ένα υφασμάτινο χάρτη του κόσμου του Dark Souls 2 και μια φιγούρα 12 ιντσών.

Μέχρι κάποια καινούρια πληροφορία για το PC release date, απολαύστε το νέο trailer.