In-home streaming στον beta Steam client

Ένα update της beta έκδοσης του Steam client, δίνει μια πρώτη εικόνα στο computer-to-computer streaming. Ένα update της beta έκδοσης του Steam client, δίνει μια πρώτη εικόνα στο computer-to-computer streaming.

Η δυνατότητα αυτή θα είναι ένα πολύ σημαντικό και άρρηκτα δεμένο κομμάτι της λειτουργίας των Steam Machines και του SteamOS.Θα μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε όλο το Steam library μας, αλλά και ότι άλλο θέλουμε που βρίσκεται σε κάποιο υπολογιστή μέσα στο σπίτι, κατευθείαν από το Steam Machine και τον καναπέ μας. Σύμφωνα με την ανεπίσημη Steam Database, η επιλογή για in-home streaming, η πρόσβαση στην οποία απαιτεί λίγο "σκάλισμα", δεν είναι ακόμα λειτουργική. Εικόνες από τις επιλογές του μενού του in-home streaming, αποδεικνύουν ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλαπλές πηγές streaming και στη συνέχεια να τις παραμετροποιήσουμε. Θα έχουμε τη δυνατότητα να περιορίσουμε το bandwidth και το framerate σε κάθε strea, ενώ θα μπορούμε να εξερευνήσουμε το περιεχόμενο της κάθε πηγής σε Big Picture Mode.

Η προσωρινή δυσκολία στην ενεργοποίηση του in-home streaming της beta έκδοσης του Steam client, έγκειται στην αδυναμία να εισέλθουμε με τον ίδιο λογαριασμό, την ίδια στιγμή από διαφορετικές συσκευές. Αυτή η επιλογή, σύμφωνα με υποθέσεις του Steam DB, θα γίνει διαθέσιμη όταν μοιραστούν τα πρώτα 300 Steam Machines στους beta testers.


In-home streaming στον beta Steam client