Μετά το SteamOS έρχονται τα Steam Machines!

Μετά το SteamOS, η δεύτερη ανακοίνωση δεν είναι άλλη από το Steam Bo- εεεεε, τα Steam Machines! Μετά το SteamOS, η δεύτερη ανακοίνωση δεν είναι άλλη από το Steam Bo- εεεεε, τα Steam Machines!

"Η διασκέδαση δεν είναι μονόπλευρη. Θέλουμε να μπορείτε να διαλέξετε το hardware που σας ικανοποιεί, γι' αυτό εργαζόμαστε με διάφορους συνεργάτες για να σας παρουσιάσουμε μια ποικιλία από Steam gaming machines στην αγορά το 2014, όλα από τα οποία θα τρέχουν το SteamOS." Οι συνεργάτες αυτοί προς το παρόν μένουν ανώνυμοι, όπως και η τιμή αλλά και τα specs.

Πριν όμως, κάθε εταιρία παρουσιάσει το δικό της Steam Box, η Valve έχει σχεδιάσει ένα πρωτότυπο και φυσικά χρειάζονται κάποιο feedback για να το δοκιμάσουν. Το πρωτότυπο αυτό, που είναι "πλήρως αναβαθμίσιμο και ανοιχτό" θα καταφέρουν να το δοκιμάσουν 300 χρήστες. Ο τρόπος για να καταφέρει κανείς να μπει στη λίστα των επιλαχόντων είναι να συμπληρώσει ένα metagame, μέχρι τις 25 Οκτωβρίου. Θα χρειαστεί να κάνετε join στο Steam Universe community group, να αποδεχτείτε τα Steam Hardware Beta Terms and Conditions, να έχετε τουλάχιστον 10 φίλους στο Steam, να δημιουργήσετε ένα δημόσιο Steam Community profile και τέλος να παίξετε ένα παιχνίδι χρησιμοποιώντας gamepad σε Big Picture mode.

Η τελευταία λεπτομέρεια γύρω από τα Steam Machines, είναι τα input devices που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ποντίκια, πληκτρολόγια και φυσικά gamepad, θα είναι πλήρως συμβατά με τα Steam Machines. Περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε αυτό το θέμα, πρόκειται να δούμε σύντομα, σύμφωνα με την εταιρία, κάτι που πιθανώς, σημαίνει κάποιο νέο input device που έχει σχεδιάσει η Valve.


Μετά το SteamOS έρχονται τα Steam Machines!