Νέα στοιχεία για το StarCraft 2: Legacy of the Void

Η BlizzCon 2014 ξεκίνησε με την ανακοίνωση του τελευταίου κεφαλαίου στην τριλογία του StarCraft 2, με την αποκάλυψη νέων στοιχείων για τον τίτλο Legacy of the Void. Η BlizzCon 2014 ξεκίνησε με την ανακοίνωση του τελευταίου κεφαλαίου στην τριλογία του StarCraft 2, με την αποκάλυψη νέων στοιχείων για τον τίτλο Legacy of the Void.

Το StarCraft 2: Legacy of the Void περιλαμβάνει νέες single-player αποστολές, ένα νέο co-op Archon mode και multiplayer μάχες με πολλές νέες playable μονάδες. Στο Archon Mode, δύο παίκτες συνεργάζονται «χτίζοντας» την ίδια βάση, ενώ αντιμετωπίζουν άλλους μέσω διαδικτύου. Το Allied Commanders Mode είναι ένα νέο objective-based co-op κομμάτι, όπου οι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν χρησιμοποιώντας commanders από το StarCraft saga.

H ιστορία στο StarCraft 2: Legacy of the Void συνεχίζει από εκεί που μας άφησε το Wings of Liberty. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον τρίτο τίτλο, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν απαιτείται η αγορά και κάποιου άλλου από τους πρώτους δύο.


Νέα στοιχεία για το StarCraft 2: Legacy of the Void
[video=youtube;OUMSMDX5iQc]https://www.youtube.com/watch?v=OUMSMDX5iQc[/video]