Free-to-Play το Fable Legends

H Microsoft ανακοίνωσε πως το επερχόμενο Fable Legends θα είναι free-to-play τίτλος, ενώ, ταυτόχρονα, η Lionhead Studios αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το game. H Microsoft ανακοίνωσε πως το επερχόμενο Fable Legends θα είναι free-to-play τίτλος, ενώ, ταυτόχρονα, η Lionhead Studios αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το game.

Συγκεκριμένα, για να υποστηριχθεί το «f2p μοντέλο», οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν διακοσμητικά items, νέους ήρωες και άλλα. Επιπλέον, ο τίτλος θα διαθέτει τέσσερις ήρωες -ανά τακτά χρονικά διαστήματα- υπό την μορφή rotation (έναν για κάθε κλάση), ενώ η πρόοδος με κάθε χαρακτήρα θα αποθηκεύεται ακόμα και αν δεν βρίσκεται στην κατοχή του παίκτη. Η ομάδα ανέφερε επίσης πως με την πρόοδο των παικτών θα «ξεκλειδώνονται» νέα τέρατα, παγίδες και εργαλεία, ενώ επιβεβαίωσε πως οι μικρο-συναλλαγές δεν πρόκειται να φτάσουν στο σημείο pay-to-win.

Τέλος, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν τους ήρωες και ορισμένα items τόσο με in-game currency όσο και με πραγματικά χρήματα. To Fable Legends αναμένεται σε εκδόσεις για Xbox One και Windows 10 εντός του 2015.


Free-to-Play το Fable Legends