Τα PC system requirements του Assassin's Creed: Syndicate

Οι ελάχιστες και οι προτεινόμενες απαιτήσεις του επερχόμενου Assassin's Creed: Syndicate αποκαλύπτονται από την Ubisoft. Οι ελάχιστες και οι προτεινόμενες απαιτήσεις του επερχόμενου Assassin's Creed: Syndicate αποκαλύπτονται από την Ubisoft.

Ο νέος τίτλος θα έχει πιο λιτές απαιτήσεις από τον προκάτοχό του, όπως μας είχε προϊδεάσει πριν καιρό το studio ανάπτυξης. Συγκεκριμένα οι ελάχιστες απαιτήσεις περιλαμβάνουν έναν Core i5 2400s ή έναν FX 6350, Windows 7 SP1, 6GB RAM και κάρτες γραφικών GTX 660 / R9 270 με 2GB Video RAM. Όσον αφορά τις προτεινόμενες απαιτήσεις, εκεί βρίσκουμε τον Intel Core i7-3770 και τον AMD FX-8350, ενώ σύμφωνα με την Ubisoft, απαιτούνται 8GB RAM. Οι προτεινόμενες κάρτες γραφικών είναι η 4GB έκδοση της GTX 760 καθώς και μια Radeon R9 280X με 3GB Video RAM.

Αμέσως μετά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο υπολογιστής για να μπορέσει να τρέξει το παιχνίδι, η Ubisoft συμπληρώνει λέγοντας πως για καλύτερη εμπειρία, σε ανάλυση 1080p και με τις λεπτομέρειες "ψηλά", προτείνεται η χρήση μιας κάρτα γραφικών με αποκλειστική μνήμη τουλάχιστον 3GB. Το παιχνίδι συνοδεύεται και από βελτιώσεις/προσθήκες της NVIDIA όσον αφορά τον οπτικό τομέα, με υποστήριξη G-Sync, Temporal anti-aliasing (TXAA), τον αλγόριθμο HBAO+ ambient occlusion και τις PCSS soft shadows. Επιπλέον, θα υπάρξει δυνατότητα για multi-GPU setups με AMD και NVIDIA GPUs καθώς και AMD Eyefinity / NVIDIA Surround με πολλαπλές οθόνες.


Τα PC system requirements του Assassin's Creed: Syndicate