Master X Master: Νέο MOBA από την NCSoft

Στον κόσμο των MOBA αποφάσισε να περάσει και η NCSoft με τη δημιουργία του νέου της τίτλου, Master X Master. Στον κόσμο των MOBA αποφάσισε να περάσει και η NCSoft με τη δημιουργία του νέου της τίτλου, Master X Master.

Σύμφωνα με την NCSoft το παιχνίδι θα είναι ένας συνδυασμός MOBA, αλλά και action/hack n' slash παιχνιδιών, όπως το Diablo III. Το Master X Master, θα διαφοροποιείται από τα άλλα του είδους του μιας και θα δίνει στον παίχτη τον απόλυτο έλεγχο στην κίνηση του ήρωά του. Επιπροσθέτως, ο παίχτης θα πρέπει στην αρχή του παιχνιδιού να επιλέξει δύο διαφορετικούς ήρωες για να παίξει ενώ θα του δίνεται η δυνατότητα να εναλλάσσει τους δύο ήρωες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το Master X Master φέρνει περισσότερο σε ένα μείγμα Smite και Heroes of the Storm μιας και η NCSoft ανακοίνωσε πως δε θα υπάρχει in-game shop και αντικείμενα στο παιχνίδι. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τίτλους του είδους, το παιχνίδι θα έχει και PvE κομμάτι, όπου οι παίχτες θα καλούνται να «αγωνιστούν» σε διάφορα dungeons.

Master X Master: Νέο MOBA από την NCSoft


Με τον αριθμό των διαθέσιμων ηρώων να φτάνει τους 30, η NCSoft ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει τον νέο της τίτλο στο δεύτερο μισό του 2016. Μέχρι στιγμής η NCSoft δεν έχει ανακοινώσει αν το παιχνίδι θα είναι Free-to-play.

[video=youtube;Adh1f-_4X_M]https://www.youtube.com/watch?v=Adh1f-_4X_M[/video]