Το Αναβαθμισμένο Sony PS4 ίσως κυκλοφορήσει πριν το PlayStation VR

Νέες πληροφορίες περιτριγυρίζουν το επερχόμενο [B]PS4.5 [/B]ή PS4K όπως το αποκαλούν οι πηγές και αναφέρονται στην ημερομηνία κυκλοφορίας. Νέες πληροφορίες περιτριγυρίζουν το επερχόμενο [B]PS4.5 [/B]ή PS4K όπως το αποκαλούν οι πηγές και αναφέρονται στην ημερομηνία κυκλοφορίας.

Έχοντας πλέον επιβεβαιώσει την ύπαρξη της εν λόγω συσκευής στα χαρτιά της Sony, το μόνο που μένει είναι και η επιβεβαίωση των δυνατοτήτων κάποια στιγμή πριν το δούμε και επίσημα στην αγορά. Η Κονσόλα της Sony θα έχει πλέον τη δυνατότητα να αναπαραγάγει υλικό χωρίς να σημειώνεται εάν αυτό περιλαμβάνει και παιχνίδια, ενώ ένας δημοσιογράφος της WSJ είπε πως η εν λόγω έκδοση θα ανακοινωθεί/κυκλοφορήσει περίπου την ίδια περίοδο με το PlayStation VR, κάπου στον Οκτώβριο. Φυσικά, αυτό σημαίνει πως το PlayStation VR θα είναι απόλυτα συμβατό με το PS4K aka PS4.5 ή αποτελεί και τον λόγο ύπαρξής του μιας και το τωρινό σύστημα θα αποτελούσε τροχοπέδη για τις επιδόσεις.

Μαζί με την κονσόλα, ο δημοσιογράφος της WSJ αναφέρει πως η Sony ετοιμάζει και μια νέα στρατιά παιχνιδιών που θα διακρίνονται για την ποιότητα των γραφικών, κάτι που μπορεί να υποβοηθηθεί από το αναβαθμισμένο hardware της νέας κονσόλας.


Το Αναβαθμισμένο Sony PS4 ίσως κυκλοφορήσει πριν το PlayStation VR